Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSOLISIS locul in care te descoperi pe tine
 

SOLISIS, locul in care te descoperi pe tine

 

SOLISIS, locul in care te descoperi pe tineCentrul SOLISIS, poate suna putin “central” si protocolar, dar in realitate este un spatiu la fel de cald ca si Soarele, destinat regasirii de sine, impacarii cu propria-ti persoana si propriul destin, care iti ofera posibilitatea dezvoltarii personale si a modelarii viitorului, asigurandu-ti conditiile si indrumarea necesare analizei problematicilor de viata, mentalitate si cauzalitate a bolilor societatii moderne.

Un colectiv frumos, de oameni dedicati, menit sa te ajute in regasirea drumului in viata si a linistii interioare, o oaza de autocunoastere si redescoperire interioara, un loc in care poti gasi alinare si lumina.

Centrul SOLISIS este un proiect initiat de Rada Pantea, a carei activitate se desfasoara atat in Romania cat si in Franta. Rada tine cursuri internationale in cadrul Centrului SOLISIS, dupa ani de pregatire si numeroase calatorii in Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia si Camino de Santiago.
Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de a-si gasi vocatia veritabila,
Rada a activat ca prezentator si producator TV, apoi ca director executiv. In prezent, este si presedinte al bibliotecii spirituale Pythagore, din Strasbourg, biblioteca cu peste 100 de ani vechime, care gazduieste si conferinte internationale pe diverse teme spirituale.​

SOLISIS, locul in care te descoperi pe tineCentrul SOLISIS isi desfasoara activitatile atat online, in special prin Cursul de Autocunoastere si Armonizare cu o durata de 7 saptamani, cat si in locatia care ne intereseaza in mod special, din Romania, situata in Bucuresti, str. Strada Anton Pann, nr. 21, la 5 minute de Piata Unirii. O cladire cu aspect istoric, intr-o zona istorica a Bucurestiului, un loc in care se imbina accentele boeme cu cele moderniste si naturale, dominata de o gradina cu nuante de paradis edenic.

Centrul SOLISIS este o organizatie neguvernamentala, ale carei servicii sunt oferite atat gratuit, cat si la costuri modice, anumite activitati necesitand alocarea de fonduri, din partea participantilor. Astfel, organizarea unei tabere de retreat, sau pe romaneste de relaxare, de deconectare, se poate face doar prin contributiile participantilor, Centrul SOLISIS nedispunand de resurse de finantare constante.

Pentru ca am ajuns la evenimente, Centrul SOLISIS organizeaza in luna august, o tabera de retreat in muntii Apuseni, intr-o locatie mirifica si dotata cu absolut tot confortul si toate facilitatile. Timp de 7 zile, participantii vor avea parte de training-uri de dezvoltare personala, de regasire de sine, de echilibrare si armonizare a energiilor interioare. Dupa parerea noastra, indiferent de deschiderea fiecaruia, cel mai benefic aspect este conectarea cu natura si universul, intr-un mediu in care linistea, pacea si energiile pure izvorate din natura, isi vor face negresit simtite efectele.

SOLISIS, locul in care te descoperi pe tineSa mai amintim plimbarile pe carari de munte, mersul descult prin roua diminetii, culesul de fructe de padure, rasaritul si apusul Soarelui, povestile de seara in jurul focului? Da, unde te poti simti mai bine decat in natura? Locatia consta intr-o vila dotata modern, putand asigura cazarea a maxim 10 persoane. Nu putem sa nu mentionam si activitatile de autogospodarire, in special cele ce tin de arta culinara, provocarile ramanand la imaginatia fiecarui participant.

Deoarece locurile sunt limitate, pentru detalii si inscrieri va rugam sa contactati Centrul SOLISIS, la telefon 0747540982, sau pe adresa de e-mail office@solisis.org. Nu ezitati sa vizitati si website-ul SOLISIS, www.solisis.org, cat si pagina de Facebook. Puteti de asemenea vizualiza o serie de cursuri si seminarii, pe pagina Youtube a Centrului SOLISIS.

Articol realizat de:

Soleil Roi Soleil Roi
2 articole postate
Publica din: 2014-08-07
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro