Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSMURD Mures va organiza cursuri de prim ajutor in scoli
 

SMURD Mures va organiza cursuri de prim ajutor in scoli

 

SMURD Mures va organiza cursuri de prim ajutor in scoliElevii din Targu Mures vor participa in curand la cursuri de instruire pentru primul ajutor care vor fi predate de reprezentantii Organizatiei Studentesti pentru Medicina de urgenta (OSMU) din cadrul UMF Targu Mures, sub coordonarea SMURD Mures si in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Mures.

Coordonatorul SMURD Mures, dr. Cristian Boeriu  a declarat ca astfel de cursuri au mai avut loc in scolile din Targu Mures, insa nu in mod consecvent. "Colaboram cu organizatia studenteasca pentru medicina de urgenta (OSMU) din cadrul UMF Targu Mures.

Sunt studenti care activeaza voluntar, si care, in colaborare cu ISJ Mures, au demarat sub coordonarea noastra un program de instruire a elevilor in probleme de prim ajutor.

Pana in acest moment nu a fost o activitate consecventa, au fost cateva cursuri facute cu aprobarea inspectoratului, dar fara sa existe un program clar pentru cursuri in scoli. Este o idee, e un proiect pe care incercam sa il promovam", a explicat dr. Boeriu.

Acesta a precizat ca inainte de inceperea cursurilor, studentii vor aplica in liceele din Targu Mures chestionare care vor reflecta cunostintele elevilor despre acordarea primului ajutor in situatii de urgenta.

sursa foto: marosvasarhelyi.info

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
SMURD Constanta a implinit doi ani de activitate

Rompetrol doneaza si in 2011 combustibil pentru elicopterele SMURD

Raed Arafat vrea SMURD in toate judetele

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro