Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileSMURD Constanta a implinit doi ani de activitate
 

SMURD Constanta a implinit doi ani de activitate

 

smurdSMURD – Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare a implinit doi ani de activitate in judetul Constanta.

Pe parcursul celor doi ani de activitate, SMURD a participat la arpoximativ 11.000 de interventii. Iata ce a declarat in acest sens Paula Anghel, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta: "SMURD a intervenit pentru salvarea a circa 10.600 de persoane, dintre care peste 800 sunt copii."

Daca la inceput solicitarile erau modeste, anul trecut numarul acestora a ajuns la 4.900, conform statisticilor SMURD, iar la inceputul acestui an, depasind cifra de 5.250.

"Nu stiu cat poti sa explici ce simti cand stii ca ai salvat o viata sau ca ai participat la salvarea unei vieti, cand vezi un om iesind din spital pe picioarele lui, persoana care, daca nu ajungeai la el la timp, nu ar mai fi fost printre noi. Cei care lucreaza in acest domeniu au satisfactia maxima la auzul unui singur cuvant: Multumesc!", declara coordonatorul SMURD, Raed Arafat.

Sursa foto: bihor.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Saptamana Europeana a Participarii Cetatenesti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro