Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileS-au lansat Felicitarile Caritabile: acum poti face o fapta buna cat ai zice Mos Craciun!
 

S-au lansat Felicitarile Caritabile: acum poti face o fapta buna cat ai zice Mos Craciun!

 

S-au lansat Felicitarile Caritabile: acum poti face o fapta buna cat ai zice Mos Craciun! 
Sarbatorile sunt sau ar trebui sa fie momente frumoase pentru noi toti. Exista insa oameni pentru care apropierea sarbatorilor inseamna inca un an in care s-au luptat cu viata si au castigat. Acesti oameni au nevoie de ajutorul nostru; pentru a continua sa lupte, sa spere, trebuie sa stie ca ne gandim la ei.
 
Acesta este motivul pentru care echipa Imparte.ro lanseaza in luna generozitatii si a cadourilor o sectiune speciala pe Portalul Caritatii: sectiunea de Felicitari Caritabile, prin care oricine trimite un gand bun, face automat o fapta buna.

Care este mecanismul? Atunci cand trimiti o felicitare, in mod automat Imparte.ro doneaza in numele tau o felie de paine cazului pe care l-ai ales.

Asadar, de ce sa nu inseninezi ziua unei persoane importante pentru tine si in acelasi timp si unei persoane pe care poate nu o cunosti, insa care are nevoie de ajutorul tau?

Acum poti sa-ti surprinzi prietenii, sa faci o fapta buna si sa protejezi mediul, toate in acelasi timp. Protejezi mediul pentru ca Felicitarile Caritabile sunt trimise in format electronic pe adresa de email a desinatarului.

Faci o fapta buna pentru ca a trimite o felicitare prin Imparte.ro inseamna a impartasi experienta generozitatii. Fiecare felicitare trimisa va genera o donatie sub forma unei felii de paine. Cu cat sunt trimise mai multe felicitari sau cu cat se aleg mai multi destinatari ai mesajului, cu atat mai multe felii de paine vor fi impartite.                                                                   

Accesand Imparte.ro/Felicitari-Caritabile veti gasi multiple colectii de felicitari, cu mesaje pentru toate ocaziile.

Pentru a nu lasa lipsa inspiratiei de moment sa impiedice o fapta buna, echipa Imparte.ro a creat pentru fiecare categorie de felicitari mesaje predefinite. In curand cei ce vor sa-si exprime creativitatea intr-un context caritabil ne pot trimite propriile modele de felicitari pentru a fi disponibila oricui doreste sa trimita un gand frumos si sa faca o fapta buna.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Femeile se implica mai mult decat barbatii in actiuni caritabile

Femeile doneaza mai mult decat barbatii

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro