Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileS-a deschis primul magazin caritabil din Romania
 

S-a deschis primul magazin caritabil din Romania

 

Primul magazin caritabil din Romania s-a deschis la Timisoara. Magazinul poarta numele "Shop 4 Onesimus" si a fost infiintat cu scopul de a sprijini copiii orfani si oamenii sarmani.

Magazinul caritabil functioneaza sub sloganul "Daruieste pentru a cumpara! Cumpara pentru a darui". Initiatorul acestui proiect, Asociatia Evanghelistica si de Caritate "Isus, Speranta Romaniei", incurajeaza timisorenii sa viziteze magazinul acum, in apropierea sarbatorilor de iarna. Oamenii pot dona haine noi, second-hand sau orice obiect de mobilier util pentru copiii orfani si oamenii saraci.

Cum a aparut ideea unui magazin caritabil?

Fondatorul Asociatiei se afla intr-o vizita in America atunci cand a descoperit un astfel de magazin cu obiecte second-hand, care functiona cu succes, de foarte multi ani. Oamenii donau diferite obiecte pentru a fi vandute, iar cu banii colectati se puteau finanta proiecte sociale. Asa a aparut primul magazin de caritate si in Timisoara.

Cum sprijini magazinul caritabil

Prin intermediul acestui magazin poti cumpara lucruri la preturi accesibile sau poti dona orice fel de bunuri. In acest fel, devii partenerul Asociatiei “Isus, Speranta Romaniei”, care ofera zilnic sprijin si adapost batranilor si copiilor abandonati de propria familie.

Magazinul "Shop 4 Onesimus" este situat in incinta Casei "Fratii lui Onisim", din strada Dorobantilor, numarul 16, Timisoara. Unic in Romania, acest magazin a fost ideea regretatului pastor Petru Dugulescu, fondatorul Asociatiei Evanghelistice si de Caritate "Isus, Speranta Romaniei".

Programul de functionare este de luni pana vineri, intre orele 10 si 18, iar sambata intre orele 12 si 16. Asociatia poate fi contactata la numarul de telefon: 0726.112.528 / tel.fax: 0256.272.109 sau pe email la timis1976@yahoo.com.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
SOMARO, primul magazin social pentru familii cu venituri sub 500 lei

Fundatia Nadia Comaneci lanseaza un magazin online si un centru sportiv-educativ pentru copii

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro