Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRromii protesteaza in Capitala - nu vor sa fie numiti tigani
 

Rromii protesteaza in Capitala - nu vor sa fie numiti tigani

 

Rromii nu vor sa fie numiti tiganiPeste 200 de persoane vor organiza, marti, in Capitala, in mars de protest fata de initiativa deputatului PD-L Silviu Prigoana, care a propus inlocuirea termenului de "rrom" cu "tigan".

Marsul va fi organizat de Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Sociala (CEDS), Romani CRISS, Alianta Civica a Romilor din Romania (ACRR), Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate (SASTIPEN), Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala (ADIS) si Asociatia Culturala Amphitheatrrom.

Protestul a inceput la ora 11.00 in Piata Victoriei, in fata Muzeului Antipa. De aici, protestatarii au pornit spre ... citeste stirea completa pe Ziare.com

sursa foto: Adevarul

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roOare ce conteaza mai mult ?
coemntarii
Cred ca conteaza mai mult felul in care se poarta, si cit bun simt au, si cit de mult ii deranjeaza pe cei din jur comportamentul lor decit cum se numesc ........... Asta chiar nu cred ca are asa mare importanta, ca esti tigan sau rrom. Conteaza sa fii OM !! Cred ca ar conta mai mult ca oamenii sa ii aprecieze pentru faptele si comportamentul lor in societate, si felul in care sa se straduie sa se integreze intre ceilalti oameni.
Adaugat de: gvoichita la data de 3-January-2011, 12:23
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Protocol pentru sprijinirea rromilor repatriati
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro