Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRobbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna in cadrul unui concert caritabil
 

Robbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna in cadrul unui concert caritabil

 

robbie williamsRobbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna la "The Heroes Concert", concert caritabil ce va avea loc pe 12 septembrie pe Stadionul Twickenham din Londra avand ca scop strangerea de fonduri pentru soldatii britanici ce revin de pe frontul din Irak.


Cei doi au lansat de curand un nou cantec - "Shame". Piesa va fi inclusa pe albumul dublu "In & Out of Counsciousness" ce urmeaza sa fie lansat de Robbie pe 4 Octombrie.


"Ne bucuram ca oamenilor le place noua piesa (Shame) si abia asteptam sa o putem canta live pentru prima data in cadrul acestui concert. Suntem incantati ca putem lua parte la acest eveniment" au declarat cei doi cantareti.


O alta prezenta constanta in muzica incepand inca din anii 1960, Sir Tom Jones a confirmat participarea la concert. Cei prezenti la concert vor avea ocazia sa il vada interpretand atat piesele care l-au consacrat cat si piese de pe noul album "Praise & Blame" lansat recent.


Tom se declara incantat de initiativa : "Este fantastic sa pot face ceva pentru soldatii nostri. Nu ai prea des ocazia sa stai acasa si sa faci ceva inaltator si placut in acelasi timp. Onorariile stranse vor fi folosite in procese de recuperare a soldatilor intorsi de pe front. Sunt mandru ca pot fi de folos."

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Natalie Imbruglia va lansa o linie de tricotaje in scopuri caritabile

Ivanka Trump: bratari in scopuri caritabile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro