Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRobbie Williams a fost numit ambasador al caritatii
 

Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii

 

robbie williamsRobbie Williams a fost numit ambasador al caritatii de catre fundatia Caudwell Children la implinirea a 10 ani de existenta a acesteia. Caudwell Children are ca obiectiv atragerea de donatii pentru sprijinirea copiilor bolnavi sau cu dizabilitati de pe teritoriul Marii Britanii.

De la infiintarea acesteia, au fost donate peste 11 milioane de lire sterline, fonduri ce au dus la imbunatatirea nivelului de trai a mii de copii inscrisi in program.

Robbie Williams s-a alaturat astfel altor vedete ce sustin cauza Caudwell Children: Rod Stewart, Elizabeth Hurley, Joan Collins.

Cu privire la noul sau statut de ambasador al caritatii, Robbie Williams a declarat: “Il cunosc si il admir de foarte mult timp pe John Caudwell (n.r. Fondatorul Caudwell Children).

Ii respect enorm entuziasmul si dedicarea in scopul cauzelor caritabile si este placerea mea sa fiu noul ambasador al caritatii pentru aceast scop nobil.”

Robbie Williams este cunoscut pentru implicarea sa si in alte activitati caritabile, incluzand aici colaborarea cu Comic Relief – fundatie ce militeaza pentru combaterea saraciei si a discriminarii sociale in lume, cat si cu Unicef, in calitate de ambasador oficial al acesteia.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

Bono a discutat despre actiuni caritabile cu presedintele Rusiei

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro