Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRecord caritabil in campania impotriva cancerului la san
 

Record caritabil in campania impotriva cancerului la san

 

Record caritabil in campania impotriva cancerului la sanRecordul iluminarii in roz a mai multor cladiri simbol din intreaga lumea a fost stabilit in cadrul campaniei caritabile de lupta impotriva cancerului la san, campanie sustinuta de compania Estee Lauder prin intermediul actritei Elizabeth Hurley, imagine si purtator de cuvant al acestei campanii.

 

Aceasta incercare de a stabili un record a culminat cu iluminarea in roz a cladirii Empire State Building din New York si reprezinta o incununare a actiunilor campaniei caritabile ce a inceput in luna octombrie, luna dedicata preventiei si depistarii riscului de cancer la san.

 

In aceasta campanie au fost iluminate mai mult de 40 de repere arhitectonice internationale printre care Castelul Schonbrunn in Austria, Palatul Taj Mahal din India, turnul Kuala Lumpur din Malaezia si Palatul Parlamentului in Romania, in cadrul campaniei organizata de fundatia Renasterea.

 

Pentru a inaugura noua categorie de recorduri din Guiness Book of Records, un minim de 24 de cladiri selectatate in prealabil au trebuit iluminate in roz pentru cel putin 10 minute in data de 1 octombrie.

 

In 1992, Evelyn Lauder a participat la creatia Panglicii Roz, simbolul luptei impotriva cancerului la san, impreuna cu revista SELF si a pornit aceasta campanie care este acum prezenta in mai mult de 70 de tari, a distribuit mai mult de 110 milioane de Panglici Roz si milioane de brosuri informationale, pe langa fondurile de milioane de dolari stranse in incercarea de a gasi un tratament.

 

Aceasta campanie de iluminare  in roz care a cuprins pana acum mai mult de 534 cladiri simbol din intreaga lume a inceput in anul 2000 in toata lumea, inclusiv Romania.

 

sursa foto: citypass.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua LIVESTONG, ziua mondiala de constientizare a persoanele bolnave de cancer

Tabara pentru tinerii care au invins cancerul

Spectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san

Fundatia Renasterea da startul campaniei impotriva cancerului la san

Finantare pentru ingrijirea bolnavilor de cancer in stadii avansate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro