Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRecompense pentru salvatorii de copii
 

Recompense pentru salvatorii de copii

 

Salvatorii de copiiAsocia┼úia „Salveaz─â o inim─â” va recompensa pe to┼úi cei care contribuie la salvarea copiilor grav bolnavi. Astfel, ONG-ul renumit pentru strângerea a 5 milioane de euro în mediul online, bani care au contribuit la salvarea a peste 300 de copii diagnostica┼úi cu boli foarte grave, a încheiat un parteneriat cu magazinul online pentru copii Nectarel.ro, prin intermediul c─âruia oricine doneaz─â pe www.salveazaoinima.ro va beneficia de o reducere de 4% la produsele de pe www.nectarel.ro.

Voucherul de reduceri este primit de c─âtre donator direct pe adresa sa de e-mail ┼či contine un cod unic, care mai apoi este recunoscut de c─âtre magazinul partener la folosirea acestuia. Pe lâng─â faptul ca platforma recompenseaz─â pe donator, dar în acela┼či timp ofer─â transparen┼ú─â banilor dona┼úi.

„În urma propunerilor donatorilor, ne-a fost sugerat s─â încuraj─âm ┼či alte persoane s─â doneze prin introducerea unui mecanism de recompense. Astfel, ne-am decis s─â le facem un mic cadou, în semn de mul┼úumire ┼či respect pentru faptele frumoase pe care le fac al─âturi de noi. În parteneriat cu magazinul online Nectarel.ro, vom oferi un voucher de reducere în valoare de 4% pentru toate produsele, la fiecare dona┼úie realizat─â cu cardul sau prin Paypal, care va conduce la salvarea unui copil grav bolnav. Este o doar o contribu┼úie nesemnificativ─â în compara┼úie cu binele pe care l-au facut ace┼čti oameni minuna┼úi, care merit─â tot respectul ┼či considera┼úia noastr─â! În cei peste 6 ani de activitate ai Asocia┼úiei “Salveaz─â o inim─â” ┼či în cei 4 ani de la lansarea platformei www.salveazaoinima.ro, nu am salvat doar copii grav bolnavi, ci am creat o familie tot mai mare de la an la an, le-am oferit ┼čansa oamenilor s─â devin─â mai buni, mai darnici, mai iubitori cu aproapele lor”, declar─â Vlad Pl─âcint─â, pre┼čedintele Asocia┼úiei “Salveaz─â o inim─â”.


Asocia╚Ťia “Salveaz─â o inim─â”, înfiin╚Ťat─â pe data de 17 decembrie 2012, a reu╚Öit s─â salveze, pân─â în prezent, peste 300 de copii cu malforma╚Ťii grave. La campaniile umanitare organizate de Asocia╚Ťie, s-au al─âturat peste 70.000 de persoane ╚Öi companii române╚Öti ╚Öi interna╚Ťionale, înregistrându-se dona┼úii de aproximativ 5.000.000 de Euro. Pentru merite deosebite, Asocia╚Ťia “Salveaz─â o inim─â” a fost nominalizat─â la mai multe gale importante dedicate ONG-urilor, printre care amintim: Gala “Oameni pentru Oameni” (2014, 2015 ╚Öi 2016), Gala “Societ─â╚Ťii Civile” (2016 ┼či 2017), Gala “Oamenii Timpului” (2015) ╚Öi Gala “Zece Oameni de Valoare” (2016).

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro

´╗┐
´╗┐´╗┐Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro