Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRechizitele scolare au ramas la aceleasi preturi
 

Rechizitele scolare au ramas la aceleasi preturi

 

rechizite ieftinePreturile rechizitelor scolare au ramas nemodificate fata de anul trecut. La inceput de an scolar, bugetul destinat cumpararii rechizitelor scolare este aproximativ acelasi cu cel din toamna anului 2009.

Poti achizitiona necesarul de rechizite scolare pentru copilul tau atat din librarii, cat si din centrele comerciale, care au intampinat inceputul scolii cu oferte de pret destul de avantajoase. Astfel, un caiet simplu, dictando sau matematica, are preturi cuprinse intre 1 si 2 lei, un caiet cu spirala costa in jur de 3 lei, la fel si un bloc de desen mic, destinat elevilor din clasele I – IV.

In centrele comerciale se pot gasi si pachete cu rechizite scolare ieftine, ce cuprind ghiozdan, caiete, pixuri, pensule, cu preturi incepand de la 40 lei.

Rechizitele scolare dau insa batai de cap parintilor ale caror venituri sunt mult sub medie. Pentru a asigura insa copiilor necesarul de rechizite scolare si pentru a cauta cele mai ieftine produse, parintii au luat cu asalt magazinele second hand, unde, pretul unui ghiozdan poate fi si de 10 lei.

Citeste si Lista celor mai ieftine rechizite scolare.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Tabere pentru copiii sinistratilor

Se impart bani pentru nou nascuti si proaspat casatoriti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro