Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileRaiffeisen Bank lanseaza programul de granturi pentru ONG-uri
 

Raiffeisen Bank lanseaza programul de granturi pentru ONG-uri

 

Raiffeisen Bank lanseaza programul de granturi pentru ONG-uri

Fundatiile si asociatiile, dar si bloggeri, au sansa de a-si vedea proiectele de responsabilitate sociala puse in practica prin participarea la concursul de proiecte lansat de Raiffeisen Bank "Program de granturi Raiffeisen Comunitati".

Sunt disponbili astfel 220.000 lei pentru ONG-uri, spitale si scoli care vin cu un proiect util pentru comunitate si 66.000 lei pentru bloggerii care in asociatie cu un ONG, identifica un proiect de responsabilitate sociala.

Domeniile eligibile pentru proiectele propuse sunt: educatie (financiara, antreprenoriala sau civica), servicii sociale (care stimuleaza autonomia persoanelor asistate), sport (de masa, ca stil de viata  sanatos) si protectia mediului (ecologie urbana).

Bugetul solicitat pentru un proiect poate fi cuprins intre 3.000 RON si 22.000 RON. Organizatia aplicanta trebuie sa aiba o contributie de minim 20% din valoarea proiectului (contributie financiara, in resurse sau timpul angajatilor sai).

Inscrierea in concurs se desfasoara in doua etape. Pana pe 12 august, organizatorii asteapta scrisori de intentie. Acestea vor fi evaluate de voluntari interni, iar organizatiile si bloggerii care raman pe lista scurta isi pot inscrie proiectele complete, in perioada 29 august - 9 septembrie.

Castigatorii vor fi alesi pe baza de vot public, care se va desfasura pe site-ul Raiffeisen Comunitati, timp de trei saptamani, incepand cu 12 septembrie.

Vor castiga cele mai votate proiecte, pana la epuizarea bugetului total de 220.000 RON. In cazul proiectelor propuse de bloggeri, vor fi finantate 3 proiecte. 

Programul se desfasoara exlusiv online, pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro . Aici pot fi gasite regulamentele competitiilor, modelul scrisorii de intentie (este necesara inregistrarea), criteriile de eligibilitate, criteriile de selectie si programul de desfasurare.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro