Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileProiectul filantropic “Din inima de copil”
 

Proiectul filantropic “Din inima de copil”

 

Prima etapa a proiectului filantropic “Din inima de copil” isi vede visul implinit! Consilierul educativ Mihaela Alexandru de la Oraselul Copiilor a prezentat bilantul primei etape a proiectului filantropic „Din inima de copil”, initiat de Administratia Imobiliara Oradea (AIO).

Finalizat pe 1 Iunie, de Ziua Internatonala a Copilului, in prima etapa a proiectului s-au inscris 17 scoli si aproximativ 1.800 de elevi din ciclul primar. Odata ce elevii vor crea cat mai multe obiecte ce pot fi expuse, Oraselul Copiilor le va pune la dispozitie standuri pentru organizarea unei expozitii cu vanzare, in vederea colectarii fondurilor necesare pentru ajutarea unui copil aflat in nevoie.

Elevii au realizat lucrari artistice din materialele de creatie asigurate de AIO, pe care le-au vandut apoi in expozitii gazduite in scoli si la Oraselul Copiilor. In prima etapa s-au adunat 15.890 lei in urma expozitiilor la care s-au adaugat 2.110 lei prin tombola caritabila desfasurata la Oraselul Copiilor de 1 Iunie.
„Banii au fost repartizati unor copii cu nevoi speciale de catre o comisie formata din cate un membru al fiecarei scoli, plus doi reprezentanti ai AIO. Propunerile au venit din partea scolilor iar beneficiarii au fost selectati in ordinea importantei si urgentei” a precizat Mihaela Alexandru.

Astfel, cei 18.000 lei vor fi impartiti intre Robert Alexandru Boros (12 ani) din Ciutelec (comuna Tauteu) si George Ilisie (9 ani), elev la Scoala „Andrei Murenanu” din Oradea.

A doua etapa a proiectului va avea loc in cadrul Festivalului Copiilor, sub egida Toamnei Oradene – edita 2010. In aceasta a doua etapa, respectiv in perioada 8 – 9 octombrie se va desfasura in Oraselul Copiilor un targ de jucarii, cu vanzare, la care copiii vor fi in acelasi timp si comercianti si cumparatori.

 

Sursa foto: www.comunicatemedia.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
UNSR ajuta sinistratii din judetul Suceava!

Stop indiferentei! Da-le aripi!

O copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro