Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileProiectul Microgranturi – Pasi catre autonomie a fost lansat!
 

Proiectul Microgranturi – Pasi catre autonomie a fost lansat!

 

Proiectul Proiectul ”Microgranturi – Pasi catre autonomie" a fost lansat pe 21 iulie 2010!

Proiectul este organizat de SOS Satele Copiilor, cu finantarea Fundatiei Velux, din Danemarca.

Tinerii care au crescut in organizatia umanitara si familiile aflate in dificultate, care au copii minori, pot primi in cadrul acestui program, microfinantari de la SOS Satele Copiilor Romania.

Beneficiarii pot fi tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani, care au iesit de curand din asistarea organizatiei, dar si familiile cu copii sub 18 ani aflate in dificultate. Fondurile pentru acest program social sunt de 700.000 euro si sunt asigurate de Fundatia VELUX din Danemarca. Acestea sunt administrate de catre SOS Satele Copiilor Danemarca si distribuite catre beneficiarii selectati de organizatia din Romania. Beneficiarii pot solicita o finantare de maxim 2000 de euro. Se estimeaza ca 300-400 de copii si tineri din Romania si Bulgaria vor beneficia de astfel de microgranturi in urmatorii trei ani.

Scopul acestui proiect SOS este de a facilita accesul acestor persoane vulnerabile la educatie, la o calificare profesionala superioara si de a incuraja deschiderea unor mici afaceri. Acest sprijin economic permite tinerilor si familiilor vulnerabile sa isi dezvolte competente suplimentare si sa isi asigure in acest fel un venit pe termen lung si sustenabilitatea familiilor lor.

Persoanele care doresc sa beneficieze de acest proiect sau sa afle mai multe informatii despre criteriile care trebuie indeplinite pot accesa www.sos-satelecopiilor.ro.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Proiectul filantropic “Din inima de copil”

O copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro