Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileProiectul 2020 – Vision Project
 

Proiectul 2020 – Vision Project

 

Proiectul 2020 – Vision Project se adreseaza tuturor pacientilor care au probleme cu vederea, de la nevoia banala  de ochelari, pana la operatiile complicate asupra aparatului vizual. In mod special, programul nostru sprijina persoanele care trebuie operate de cataracta.

In vizitele noastre pe la familii, peste tot in judetul Bihor, am observat multe persoane care au de suferit din cauza cataractei – cristalinul se opaciaza, impiedicand astfel lumina, purtatoarea imaginilor, sa ajunga la retina. Desi astazi exista numeroase proceduri medicale ce pot ameliora sau rezolva total problema, ele presupun cheltuieli pe care cei mai multi dintre oameni si le permit cu greutate, sau deloc.

In colaborare cu Clinica de Oftalmologie a Spitalului Judetean din Oradea, dorim sa dam ocazia acestor pacienti sa fie consultati si, dupa caz, operati. Doamna Dr. Mihaela Coroi, cu multa bunavointa si profesionalism, efectueaza aceste operatii, iar Asociatia Smiles plateste costurile materialelor necesare, a “kitului de operatie”, cum este denumit.

Doamna I. B. este una dintre potentialele beneficiare. In cazul dansei, problema mai mare o constituie eventualele complicatii, determinate de alte afectiuni, dar daca recomandarea va fi pentru efectuarea operatiei, atunci cu bucurie vom merge inainte.

De la lansarea programului, in anul 2010, lista noastra cuprinde peste 20 de pacienti care au fost investigati, examinati si operati, atunci cand recomandarea medicala a mers in acest sens. Vom continua sa fim alaturi de cei care au nevoie de asistenta noastra!

Articol realizat de:

Asociatia Smiles Asociatia Smiles
13 articole postate
Publica din: 2012-01-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Orasul 20.20 - competitiei de dezvoltare urbana sustenabila

Conferinta Proiect Romania 2020, De ce educatia conteaza

Conferinta GRASP - Proiect Romania 2020, editia a IV-a

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro