Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileProgramul educational Grow se pregateste de a doua runda de inscrieri pentru elevii de clasa a IX-a
 

Programul educational Grow se pregateste de a doua runda de inscrieri pentru elevii de clasa a IX-a

 

Programul educational Grow lanseaza o noua runda de inscrieri pentru elevii de clasa a IX-a, ce va avea loc pe 10 februarie 2011. Pana la 1 martie elevii de clasa a IX-a se pot inscrie pe growedu.ro sau luand legatura cu organizatorii locali.

Programul educational Grow este desfasurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel national si este singurul care aduce studenti internationali alaturi de liceeni in cadrul a 3 editii pe an. Organizat de AIESEC si Scoala de Valori, programul Grow isi incepe al doilea an de activitate. Grow a dat startul inscrierilor pe growedu.ro pentru editia Grow 0.9 din 2011, adresata liceenilor aflati in clasele a IX-a din 13 orase.

Initiativa educationala initiata in 2010 este o experienta creata de pasiunea tinerilor si expertiza specialistilor in educatie, cu scopul de a ajuta reprezentantii unei generatii sa-si dezvolte abilitati, atitudini si cunostinte, impreuna cu studenti straini veniti in Romania ca voluntari prin intermediul programului de schimb international al organizatiei AIESEC si prin intermediul Serviciului European de Voluntariat.

Cu un ciclu complet de 4 ani de dezvoltare prin educatie non-formala, programul Grow se concentreaza asupra clasei a IX-a, pe descoperirea punctelor tari si slabe ale participantilor, lucru in echipa, valori culturale romanesti, managementul proiectelor si nu numai.

Toate activitatile Grow se desfasoara intr-un mediu tineresc care promoveaza interculturalitatea, voluntariatul si diversitatea in 10 intalniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 saptamani, sustinute in limba engleza.

Nu uitati, termenul limita de inscriere este 1 martie. Mai multe informatii puteti gasi pe adresa growedu.ro.

Sursa foto: growedu.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Studentii si elevii pot aplica la studii in Marea Britanie pana pe 15 ianuarie

Program de studiu in strainatate pentru elevii romani

Petitie: Si elevii romani merita un bacalaureat international!

Modificari in noua lege a educatiei: elevilor si studentilor li se vor reduce orele de studiu

ISMB atent la educatia antidrog a elevilor

Elevii si studentii se pot inscrie in programul de burse "Inventeaza-ti Viitorul"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro