Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileProgramul educational Grow a dat startul inscrierilor pentru editia din vara acestui an
 

Programul educational Grow a dat startul inscrierilor pentru editia din vara acestui an

 

Programul Grow, organizat de AIESEC si Scoala de Valori cu sprijinul Fundatiei Dinu Patriciu, este programul educational inovativ desfasurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel national, singurul ce aduce studenti internationali alaturi de liceeni in cadrul a 3 editii pe an.

Grow a dat startul inscrierilor pe www.growedu.ro pentru editia 1.0 &1.1, din vara acestui an, adresata liceenilor aflati in clasele a X-a si a XI - a. Aceasta initiativa educationala este o experienta creata de pasiunea tinerilor si expertiza specialistilor in educatie, cu scopul de a ajuta reprezentantii unei generatii sa-si dezvolte abilitati, atitudini si cunostinte, impreuna cu studenti straini veniti in Romania ca voluntari prin intermediul programului de schimb international al organizatiei AIESEC.

Cu o abordare specifica pe fiecare an in parte, Grow, un program de anvergura nationala, se va desfasura, in aceasta vara, in 11 orase din Romania.

Proactivitate si dezvoltare de atitudini, management de proiect, eficienta personala, abilitati de prezentare - simulari si practica, valori personale si valori culturale romane sunt teme abordate in curriculum GROW pentru editia 1.0 & 1.1.

Programul Grow se desfasoara sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a doua saptamani, sustinute in limba engleza. Elevii vor fi ghidati de studenti straini antrenati de organizatori in cadrul unui program de pregatire pentru a asigura consecventa abordarii indiferent de oras sau grupa de participanti.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Festival de muzica si film in Bucuresti 2010

Concert caritabil la Cluj pe 27 iunie

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro