Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabilePrimul magazin caritabil pentru copiii cu cancer
 

Primul magazin caritabil pentru copiii cu cancer

 

Primul magazin caritabil pentru copiii cu cancerCampania "Nu trece nepasator!" pentru ajutorarea copiilor cu afectiuni oncologice initiata de Asociatia PAVEL trece la un al nivel.

Timp de o luna va fi deschis primul magazin caritabil in Baneasa Shopping City. Hope pop-up store este sustinut de designeri, actori, cantareti, pictori, scriitori, sportivi, care vor dona obiecte personale. Sumele stranse in urma comercializarii obiectelor vor fi donate asociatiei.

"Este pentru prima data in Romania cand speranta ia forma unui pop-up store caritabil. Scopul crearii acestuia a venit ca un gest firesc pentru sprijinirea Asociatiei PAVEL si a copiilor bolnavi de cancer, dar mai ales, ne–am dorit sa le aducem speranta si sa determinam oamenii sa nu treaca nepasatori!

Ne dorim ca HOPE POP-UP STORE sa nu fie doar un simplu proiect punctual, ci sa aduca mereu speranta celor care au nevoie de ea!", a declarat Loredana Popa, Sales and Marketing Director Baneasa Shopping City.

Practic, in magazin vor fi puse in vanzare in exclusivitate obiecte personale ale celebritatilor donate de acestea: de la articole vestimentare, accesorii pana la piese de colectie.

"Descoperiti bunatatea si dati speranta copiilor cu afectiuni oncologice! Nu treceti nepasatori!" este mesajul campaniei catre bucuresteni si nu numai.

Cancerul este a doua cauza de deces la copiii romani. Statisticile arata ca in tara noastra, anual, peste 500 de copii sunt diagnosticati cu aceasta boala teribila.

sursa foto: eva.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete in spectacolul caritabil "Comedie impotriva malariei"

UNICEF Romania demareaza un proiect caritabil pentru familiile sarace din Iasi

Un grup de mame se dezbraca pentru donatii destinate unei cauze caritabile

Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro