Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabilePower of Prevention program de informare despre cancer
 

Power of Prevention, program de informare despre cancer

 

Power of Prevention este unul dintre cele mai ambitioase programe de informare despre cancer si posibilitatile de prevenire si depistare a acestei maladii, desfasurate de compania americana Hewlett-Packard (HP) Global e-Business Operations Centre (GeBOC) in centre din intreaga lumea.

Power of PreventionAflata la a treia editie in centrul de servicii partajate din Romania, campania a strans alaturi voluntarii din randurile echipei din Bucuresti, dar si din cadrul centrului de cercetare-dezvoltare de software la Cluj.

Astfel, voluntarii au promovat masurile de prevenire a cancerului cu ajutorul numeroaselor materiale si sesiuni informative, dar si prin intermediul website-ului global al campaniei. Prin urmare, au fost implicati peste jumatate din numarul de angajati ai HP din Romania.

"Aceasta campanie aduce in discutie un subiect sensibil, dar care ne afecteaza, direct sau indirect, pe multi dintre noi. Sunt bucuros sa vad multi dintre colegi implicati direct in campaniile de informare si mandru de actul prompt de solidaritate al echipei. Le multumesc tuturor si reconfirm implicarea companiei in initierea si sustinerea viitoare a acestor proiecte", a declarat Andrei Romanescu, Managing Director HP GeBOC, potrivit csrmedia.ro.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua Internationala a copiilor bolnavi de cancer, alaturi de Amuradia

Voluntarii de la HP au ecologizat o portiune de 10 hectare in Parcul Tineretului

Un minut de aplauze in Parlament pentru supravietuitorii cancerului

Respira ADANC si gandeste BINE, noua campanie care lupta cu cancerul pulmonar

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro