Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabilePetrecere caritabila de Halloween gazduita de Camp Ronald McDonald
 

Petrecere caritabila de Halloween gazduita de Camp Ronald McDonald

 

Petrecerea caritabila de Halloween gazduita de Camp Ronald McDonald provoaca familiile din Los Angeles sa scuture de praf costumele de Halloween si sa se pregateasca de cel mai mare eveniment organizat in cinstea familiilor din LA.

Camp Ronald McDonald Pentru Vremuri Bune se pregateste de cel de-al 18-lea carnaval de Halloween, sarbatorit in fiecare an si prezentat de Jakks Cares, organizatia filantropica a companiei Jakks Pacific.

Petrecere caritabila de Halloween aduna fonduri pentru Camp Ronald McDonald Pentru Vremuri Bune si a avut o crestere exponetiala in ultimii 17 ani, cu incasari de peste 7 milioane de dolari din vanzarea bilietelor pentru acest eveniment anual.

Celebritatile care au participat la petrecerile caritabile anterioare sunt Ben Stiller, Taylor Lautner, Josh Duhamel, Heather Locklear, Vanessa Williams, Marcia Cross, Jerry O'Connell, Aaron Carter, Karina Smirnoff, Denise Richards, Cheryl Hines, Michael Chiklis, Brooke Burke, Gilles Marini, Joely Fisher, Jim Belushi si multi altii.

Petrecerea caritabila va fi o oportunitate pentru invitati sa intalneasca celebritatile, sa profite de jocurile si muzica buna puse la dispozitie, sa se bucure de personajele din filme si desene animate, si sa guste din mancarurile oferite de cele mai bune restaurante din LA. Camp Ronald McDonald Pentru Vremuri Bune promite ca va face tot posibilul sa evidentieze spiritul de copil din fiecare familie americana. Invitatii vor putea participa la concursul de costume, cu premii constand in 10,000 de jucarii si costume oferite de liderul in productia de jucarii, Jakks Pacific.

Copiii care sufera de cancer, nu numai ca isi pierd sanatatea...isi pierd si copilaria. In schimb, veniturile vor asigura supravegerea medicala a copiilor pe tot parcursul anului, programe gratuite si tabere pentru copiii care sufera de cancer si familiile lor, organizate de Camp Ronald McDonald. Camp Ronald

McDonald Pentru Vremuri Bune ofera distractie, un mediu prietenos si un loc pentru intinerirea spiritului. De mai bine de 28 de ani, Camp a putut oferi aceste servii numai din donatii si evenimente de strangere de fonduri asemanatoare cu petrecerea caritabila de Halloween de anul acesta.

Petrecerea caritabila va avea loc pe 24 octombrie, la Universal Studios Backlot, Hollywood.

Sursa foto: www.bopandtigerbeat.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii

Natalie Imbruglia va lansa o linie de tricotaje in scopuri caritabile

Marcel Pavel va canta la un bal de caritate in SUA

Ivanka Trump: bratari in scopuri caritabile

Holograf face curatenie generala pe 25 septembrie

Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro