Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabilePeste 600 sibieni au participat la Marsul de solidaritate pentru copiii cu diabet
 

Peste 600 sibieni au participat la Marsul de solidaritate pentru copiii cu diabet

 

Peste 600 sibieni au participat la Marsul de solidaritate pentru copiii cu diabet. Sanofi va dona 22.000 RON catre Centrul Medical „Cristian Serban” de la Buzias

Timisoara, 25 mai 2012 – Compania Sanofi, in parteneriat cu Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice a organizat miercuri, 23 mai, la Sibiu, un mars de solidaritate cu copiii bolnavi de diabet - „Castigi si daruiesti sanatate”. Marsul a atras participarea a peste 600 de sibieni. Incurajata de entuziasmul general al participantilor si tinand cont de situatia foarte dificila prin care trece Centrul Medical „Cristian Serban” de la Buzias, recent afectat de un incendiu foarte grav, compania Sanofi a hotarat sa doneze suma de 22.000 de RON, tripland astfel donatia planificata initial.

„Nu puteam ramane indiferenti in fata tragediei prin care trec copiii internati si personalul medical din Centrul „Cristian Serban” de la Buzias. Am decis sa raspundem rapid si direct printr-un prim ajutor financiar, implicand totodata si publicul larg. Am fost foarte impresionati de deschiderea sibienilor, care ne-au aratat inca o data ca au un puternic spirit de solidaritate. Speram sa fie un exemplu si sa inspire cat mai multi oameni sa participe activ, in functie de disponibilitatea fiecaruia, la reconstructia rapida a Centrului „Cristian Serban”. Copiii cu diabet din toata tara si familiile acestora au nevoie de noi”, a declarat Iulia Ionescu, Sales & Marketing Director Sanofi Romania.

Cei care doresc sa faca o donatie personala o pot face direct catre Fundatia „Cristian Serban” Timisoara. Numerele de cont sunt RO03BRDE360SV17690543600 (lei) sau RO56BRDE360SV45672043600 (euro), BRD Buzias.

Centrul Medical "Cristian Serban" din Buzias este o institutie medicala pentru copiii si tinerii cu diabet zaharat tip 1 si hemofilie. In acest centru, unic in Romania, pacientii sunt spitalizati in mod gratuit, avand acces la servicii medicale de evaluare, optimizare a terapiei, educatie si consiliere psiho-sociala.

Marsul „Castigi si daruiesti sanatate” s-a aflat la a doua editie in Sibiu si la a patra editie in tara. Pe de o parte, scopul acestuia este unul umanitar, compania Sanofi angajandu-se sa faca o donatie de 10 lei pentru fiecare participant. Sumele astfel colectate au fost donate in vederea imbunatatirii conditiilor de tratament a persoanelor cu diabet din Romania. Pe de alta parte, prin intermediul marsului, se urmareste incurajarea unui stil de viata sanatos, promovand practicarea a minim 30 de minute de activitate fizica in ritm alert pe zi in vederea reducerii cu 40% a riscului de a dezvolta diabet zaharat de tip 21.

Despre Sanofi

Sanofi, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi detine atuuri importante in domeniul sanatatii si se bazeaza pe 7 platforme de crestere: solutii pentru diabet, vaccinuri de uz uman, produse inovatoare, boli rare, produse fara prescriptie medicala, piete emergente si sanatatea animalelor. Sanofi este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY). Pentru informatii suplimentare, vizitati www.sanofi.com.

Persoane de contact:
Camelia Nitu – Communication Manager Sanofi Romania
0723.353.520, camelia.nitu@zentiva.ro

Irina Patru – Account Manager Free Communication
0752.111.725, irina.patru@freecomm.ro 

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Turneu caritabil de book signing " De ce m-am intors in Romania", pentru copiii din centrele de plasament

Targusorul jucariilor vechi, un spectacol pentru copii

Spectacole pentru copii si parinti, in parc

SOS Satele Copiilor a provocat vedetele sa deseneze alaturi de copii

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro