Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileP&G face donatii pentru apa potabila cu ajutorul bloggerilor
 

P&G face donatii pentru apa potabila cu ajutorul bloggerilor

 

P&G face donatii pentru apa potabila cu ajutorul bloggerilorP&G va dona necesarul de apa pentru o zi, aproximativ 2 litri, celor ce sufera din aceasta cauza, iar pentru aceasta a apelat la ajutorul bloggerilor.

De la 1 noiembrie au lancsat o campanie in social media, parte a proiectului caritabil “Apa potabila sigura pentru copii”, ce lupta pentru reducerea numarului de imbolnaviri si morti datorate consumului de apa contaminata.

Bloggeri care au ales sa sustina campania au publicat un widget pe blogul lor, iar pentru fiecare click facut de audienta bloggerilor inscrisi in program compania P&G face o donatie constand in necesarul de apa pentru o zi al unei persoane

Obiectivul campaniei caritabile consta in donarea echivalentului in apa potabila pentru 100.000 zile pana la sfarsitul anului.

Misiunea caritabila a P&G este de a imbunatati viata oamenilor din toata lumea, de a salva vietile copiilor si a asigura apa proaspata pentru cat mai multi oameni. Ca si creator si producator al pachetelor PUR, P&G are si expertiza tehnica si financiara pentru a sustine aceasta cauza, in plus fata de resursele umane, facilitatile de cercetare si producatie si abilitatea de a face lobby pentru sustinerea acestei cauze globale.

P&G face donatii pentru apa potabila cu ajutorul bloggerilorPana in prezent, P&G a investit mai mult de 25 milioane de dolari in cercetarea pentru purificarea apei. Cu ajutorul unor fundatii si organizatii caritabile globale, P&G a distribuit pachete PUR catre oameni din tarile in curs de dezvoltare si in teatrele de interventie umanitara de pe intreg globul.

Pachetul PUR dezvoltat de companie este o solutie simpla, rapida si usor de transportat pentru purificarea apei. O inovatie incredibila care transforma rapid 10 litri de apa murdara ce reprezinta un pericol mortal in apa curata, buna de baut. Iar datorita dimensiunilor sale reduse e foarte usor de transportat oriunde in lume comparativ cu sticlele de plastic.

Pachetul PUR se prezinta sub forma de pudra care elimina microorganismele patogene si materia aflata in suspensie, transformand o sursa de apa oarecare in apa potabila.

sursa foto: givehealth.changents.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Un grup de mame se dezbraca pentru donatii destinate unei cauze caritabile

Un donator misterios a oferit unei fundatii un cec de 20.000 lire

Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile

Traieste intr-o cutie de sticla pentru o cauza caritabila

Licitatie caritabila pentru donatii catre un spital de copii

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro