Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileOrganizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal a demarat campania "Doneaza sange. Salveaza Vieti"
 

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal a demarat campania "Doneaza sange. Salveaza Vieti"

 

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (PDL) Bucuresti a inaugurat, sambata, campania ''Doneaza sange. Salveaza vieti!'', actiune in cadrul careia peste 70 de tineri democrat liberali au donat sange, iar bonurile de masa pe care le-au primit pentru initiativa lor, vor fi donate persoanelor nevoiase din Capitala.

Sulfina Barbu, presedintele Organizaţiei de Femei a PDL, relateaza mai multe: ''Actiunea Organizatiei de Tineret a PDL este o actiune de constientizare pentru toti tinerii din Romania, nu numai pentru cei care sunt membri ai PDL. De cele mai multe ori, viata unor oameni atarna de existenta sangelui. Actiunea tineretului democrat liberal se va repeta din trei in trei luni, iar cei care doresc sa se alature o pot face si aici, in timpul campaniilor organizate, dar si la centrele de donare. Sper ca si in tara sa aiba loc astfel de actiuni, sa ne implicam, practic, in salvarea unor vieti care depind de existenta sangelui in spitalele din Romania''.

Lidera femeilor democrat liberale a venit, sambata, sa sustina campania Organizatia de Tineret a PDL si, desi ar fi vrut sa participe personal la actiune si sa doneze sange, a fost nevoita sa amane acest lucru din cauza unor probleme medicale. ''Cu siguranta voi dona sange la actiunea urmatoare, peste trei luni'', a adaugat Sulfina Barbu.

Desi peste 100 de tineri democrati liberali s-au prezentat pentru a participa la campania ''Doneaza sange. Salveaza vieti!'', nu toti au fost apti pentru donare. Unii aveau tensiunea prea mica, fetele erau sub greutatea minima admisa, iar unii dintre ei nu au trecut testul medical.

Sursa foto: badpolitics.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Pompierii din Olt vor dona sange pentru doua fetite orfane

Doneaza sange! Fii erou! in perioada 8 – 12 noiembrie

Donatiile de sange in Constanta, insuficiente

Criza de sange la Centrul de Transfuzii din Buzau

Bucurestiul a donat sange

„Sangele inseamna viata! Doneaza sange si/sau celule stem!”

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro