Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileOficial din aprilie: Restaurantele KFC din România își întâmpină clienții exclusiv cu paie din hârtie
 

Oficial, din aprilie: Restaurantele KFC din România își întâmpină clienții exclusiv cu paie din hârtie

 

Restaurantele KFC din România își întâmpină clienții exclusiv cu paie din hârtieSphera Franchise Group confirmă introducerea paielor din hârtie în toate restaurantele KFC din țară. Compania renunță definitiv la utilizarea paielor din plastic de unică folosință și face, astfel, încă un pas în direcția unui business sustenabil, cu obiectiv prioritar de reducere a impactului asupra mediului. Noile paie din hârtie sunt produse din lemn provenit din păduri administrate în mod sustenabil.

Mai mult, compania își dorește să încurajeze folosirea responsabilă a plasticului de unică folosință și în rândul clienților, aceștia putând renunța la capacul de plastic asociat paharului de carton cu băutură răcoritoare, dacă iau masa în restaurant. În acest caz, și paiul din hârtie poate deveni opțional.

În continuare, compania va urma planul anunțat încă de la finele anului trecut, prin care anunța eliminarea paielor din plastic din toate restaurantele pe care le operează, pe parcursul anului 2019. Procesul de înlocuire a debutat cu unităţile KFC România, iar până în decembrie 2019, toate restaurantele deținute de Sphera – în România şi Moldova, Pizza Hut şi Taco Bell – vor folosi exclusiv paie din hârtie.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 76 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și zece în Italia.

Pizza Hut a intrat pe piaţa din România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 23 de restaurante la nivel de reţea.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse la domiciliu, dar şi la pachet. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery numără 22 de unităţi dintre care 14 în Bucureşti, două în Brașov şi Cluj, iar câte una în Constanţa, Popeşti-Leordeni, Ploieşti şi Oradea.

Taco Bell s-a lansat în România în octombrie 2017 și deține în prezent 4 locații în București, în centrele comerciale AFI Cotroceni, Park Lake Shopping Center, Mega Mall și Băneasa Shopping Center. De asemenea, brandul este prezent cu o locaţie şi în Cluj, în centrul comercial Iulius Mall.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro