Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileOferta Groupon.com: donatii catre un ONG va desfasura o campanie umanitara in Japonia
 

Oferta Groupon.com: donatii catre un ONG va desfasura o campanie umanitara in Japonia

 

Oferta Groupon.com donatii catre un ONG va desfasura o campanie umanitara in JaponiaGroupon.com, siteul care a declansat isteria reducerilor colective, a creat o pagina speciala (pentru ca aceasta nu poate fi numita totusi o oferta) prin care ofera posiblitatea de a face donatii in valoare de 5, 10 sau 25 de dolari pentru a sustine activitatea umanitara a International Medical Corps in Japonia devastata de cutremur.

International Medical Corps este o organizatie de profesionisti in domeniul sanatatii ce se implica in calamitati si situatii de criza in toata lumea prin ridicarea de clinici mobile, coordonarea activitatii spitalelor locale si oferirea de asistenta si instruire medicala catre rezidenti.

Organizatia s-a implicat in toate evenimentele cu potential de risc major de pana acum, precum impactul uraganului Katrina sau al cutremurului din Haiti.

Pana in acest moment campania a strans mai mult de 520.000 de dolari din donatii obtinute de la membrii Groupon din mai multe tari. Fondurile obtine de Groupon Japonia vor fi directionate catre eforturile de ajutorare ale Crucii Rosii.

sursa foto: groupon.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Proiect umanitar DAfiesta pentru copii cu probleme

ECCO a donat 33.500 de euro unei cauze umanitare

Concert umanitar in cadrul proiectului Academia Sperantei

Companiile pot sponsoriza cauze umanitare cu 20% din impozitul pe profit

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro