Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileO fapta buna de Ziua Internationala a persoanelor in varsta
 

O fapta buna de Ziua Internationala a persoanelor in varsta

 

1 octombrie 2010 a fost declarata Ziua Internationala a persoanelor in varsta. Cu aceasta ocazie Primaria Municipiului Bucuresti si Apa Nova Bucuresti, in parteneriat cu Centrul pentru Informare ONU pentru Romania au lansat o noua campanie dedicata tinerilor urbani de altadata care si-au trait tineretea in soaptele batranului Bucuresti.

Campania vrea din rasputeri sa readuca in zilele noastre pulsul Bucurestiului de odinioara si are nevoie de ajutorul tau sa reconstituie viata tinerilor urbani din trecut!

Cum poti sa te implici? Convinge-ti parintii, bunicii, rudele sau vecinii sa-ti dea o fotografie personala care-i arata pe ei in Bucurestiului tineretii lor. Posteaza fotografia pe pagina campaniei de pe Facebook si vei descoperi cum simteau tinerii de altadata Bucurestiul, cum vibrau pe notele lui interioare si, mai ales, cum le-a fost influentata viata de povestile pe care acest oras le-a spus la fiecare pas.

Fotografiile tinerilor urbani de altadata, impreuna cu povestile lor, isi vor gasi locul intr-o expozitie fotografica in centrul Capitalei, la sfarsitul lunii octombrie.

Intra pe Facebook pe pagina campaniei “Povestiri de Bucuresti ale Tinerilor Urbani de Altadata” si fa o fapta buna de Ziua Internationala. Ajuta la recrearea Bucurestiul de odinioara!

Sursa foto: lumebuna.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Ziua Mondiala a Inimii organizata la Brasov

Proiectul Pilot de Prevenire a Traficului de Femei si Copii, demarat de ACSIS

Proiecte de integrare sociala premiate

Poti fi reporter oficial al Anului European al Voluntariatului!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro