Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileO copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor
 

O copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor

 

SOS Satele CopiilorSOS Satele Copiilor, in parteneriat cu Nivea lanseaza Campania pentru “O copilarie frumoasa”!

Principalul obiectiv al campaniei il reporezinta sprijinirea copiilor defavorizati social din cadrul asociatiei non-guvernamentale, prin activitati educationale, sponsorizari, evenimente si donatii de produse.

Acest demers are la baza doua tipuri de activitati: suport financiar si material si demararea unei campanii educationale pe tema igienei personale.

Sponsorizarea presupune sprijinirea pe tot parcursul anului 2010 a cheltuielilor educationale pentru 20 de locuri sociale din cadrul gradinitei SOS Satele Copiilor din Bucuresti, donatii de 2% din impozitul pe venit al angajatilor Beiersdorf Romania si renovarea de catre acestia a locului de joaca al gradinitei SOS.

Campania consta in organizarea unui eveniment educational in Bucuresti, menit sa atraga atentia asupra importantei igienei personale prin jocuri, activitati interactive si concerte caritabile.

SOS Satele Copiilor Romania ofera o familie sociala copiiilor ajunsi in dificultate, ii ajuta sa isi cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. Asociatia ocroteste si sprijina in prezent peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. Astfel, copiii abandonati sau ale caror familii sunt in nevoie isi pot cladi un viitor mai bun. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, SOS Satele Copiilor intervine oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijin.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Programul educational Grow a dat startul inscrierilor pentru editia din vara acestui an

Pe 17 iulie, Rotary Club organizeaza un eveniment caritabil in Brasov

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro