Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileNouveau Baroque expozitie caritabila pentru copiii cu autism
 

Nouveau Baroque, expozitie caritabila pentru copiii cu autism

 

Nouveau Baroque, expozitie caritabila pentru copiii cu autismExpozitia Nouveau Baroque cu finalitate caritabila in sprijinul copiilor cu Autism va avea vernisajul joi 12 mai 2011, ora 19:00, la Hotelul Carol Parc.

Expozitia va fi accesibila publicului in perioada 14 mai - 14 iunie 2011.

Nouveau Baroque este un eveniment artistic autentic si original, dedicat unei expozitii conceptuale, in care se armonizeaza talentul si viziunea unica a unui fotograf – Oana Mihoc, un make-up artist – Bianca Marca si un hair stylist – Laurent Tourette.

9 personalitati din Romania contemporana, din diverse domenii, li s-au alaturat in acest proiect cu finalitate caritabila. Ele sunt portretizate in tablourile fotografice Nouveau Baroque printr-o paralela cu personaje mitologice feminine.

De ce baroc? Pentru ca un fotograf vede o mie de detalii acolo unde omul obisnuit percepe abia cateva. Pentru ca un make-up artist recompune, intr-o bogatie de nuante, trasaturile unui chip. Pentru ca un hair stylist realizeaza forme despre care credeam ca nu sunt posibile. Totul intr-un Nouveau Baroque de secol 21.

Conceptul de frumusete feminina autentica, reactualizat si reinterpretat in viziunea celor trei artisti, va fi dezvaluit in tablourile fotografice cu ajutorul celor 9 personalitati-modele portretizate, in spatiul deosebit al Hotelului Carol Parc.

Fondurile stranse din vanzarea tablourilor unicat vor fi folosite in mod caritabil, ajungand la copiii cu Autism, prin Autism Romania.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua autismului marcata la Targu Jiu prin iluminarea sculpturilor lui Brancusi

Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism

Servicii specializate pentru copiii cu autism

Scrisori adresate ministerelor privind “Legea autismului”

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro