Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileNicolas Cage invitat de onoare la BALUL DE CARITATE DE HALLOWEEN
 

Nicolas Cage, invitat de onoare la BALUL DE CARITATE DE HALLOWEEN

 

 
 
NICOLAS CAGE va onora Asociatia Ovidiu Rom cu prezenta sa la BALUL DE CARITATE DE HALLOWEEN de pe 30 octombrie.

Nicolas Cage, castigator al unui premiu Oscar, a acceptat invitatia Asociatiei Ovidiu Rom de a fi oaspete de onoare la cea de a sasea editie a Balului de Caritate de Halloween de la Palatul Parlamentului, care va avea loc sambata, 30 octombrie.
 
Celebrul actor va filma in Romania Ghost Rider - Spirit of Vengeance. Cage a jucat in peste 60 de filme, iar in 1995 a primit Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul din Leaving Las Vegas.

Cage este recunoscut ca un superstar de la Hollywood, dar si pentru generoasele sale actiuni caritabile, care vin in sprijinul oamenilor dezavantajati din punct de vedere social si economic. Dupa ce a jucat rolul unui traficant international de arme in filmul Lord of War, a donat doua milioane de dolari organizatiei Amnesty International pentru a sprijini reconstructia unor centre care ofera servicii medicale si consiliere psihologica pentru fostii copii soldati.

Ethan Hawke l-a jucat pe agentul de la Interpol desemnat cu capturarea personajului jucat de Cage in Lord of War. Hawke, oaspetele de onoare al Balului de Halloween de anul trecut, a facut primul pas in a-l invita pe Cage la evenimentul din acest an, dupa ce a aflat ca acesta din urma va fi in Romania la sfarsitul lui octombrie.

"Suntem extrem de bucurosi ca Nicolas Cage a acceptat sa vina", a spus Leslie Hawke, presedinta Asociatiei Ovidiu Rom. "Bunicii lui au emigrat din Italia in America intr-o vreme in care prejudecatile fata de emigrantii italieni erau in mintea tuturor. Erau nenumarate discutii despre asa-zisa inferioritate genetica a italienilor, despre mizeria din cartierele lor si despre predispozitia catre comiterea de infractionalitati. Desi este greu sa ne imaginam astazi acest lucru, aceasta era atitudinea predominanta a americanilor fata de italieni. Parerea mea e ca Nick poate vedea o paralela intre ce s-a intamplat atunci si problemele legate de emigarare care tin acum titlurile de ziar din Europa. Iar sustinerea lui fata de cauza noastra, Fiecare Copil in Scoala, prin prezenta la Balul de Caritate de Halloween, demonstreaza ca educatia este o solutie.

"Dintr-un alt punct de vedere, strict personal, sunt absolut incantata de venirea lui, avand in vedere ca a jucat in trei dintre filmele mele preferate: Moonstruck, Leaving Las Vegas si Adaptation," a adaugat Leslie Hawke. "Nu ma pot gandi decat la un singur alt actor de care ma bucur mai tare sa il vad pe ecran."
 
Misiunea Asociatiei Ovidiu Rom este de a aduce fiecare copil sarac in gradinita si in scoala - pentru ca acei copii care incep scoala mai tarziu decat colegii lor, din cauza saraciei, nu vor putea niciodata sa recupereze diferenta creata deja.
 
"Fiecare Copil in Scoala" este un set de masuri integrate care ofera oportunitati educationale pentru 1200 de copii dezavantajati din douazeci de comunitati din Romania.
 
Ovidiu Rom strange cea mai mare parte a fondurilor necesare desfasurarii programelor sale in cadrul Balului de Caritate de Halloween de la Palatul Parlamentului si care in acest an are loc pe 30 octombrie. Aflat la cea de a sasea editie, Balul de Caritate de Halloween face posibila continuarea initiativei "Fiecare copil in scoala" si campania de constientizare "Scoala te face mare", ale Fundatiei OVidiu Rom.
 
Sursa foto: ovid.ro
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Salvati copiii Romania lanseaza scoala de vara pentru parinti

Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii

Proiectul filantropic “Din inima de copil”

Programul pentru Sanatatea Copiilor: editia 2010

Petrecere caritabila de Halloween gazduita de Camp Ronald McDonald

O meserie, o sansa la un viitor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro