Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileNatalie Imbruglia va lansa o linie de tricotaje in scopuri caritabile
 

Natalie Imbruglia va lansa o linie de tricotaje in scopuri caritabile

 

natalie imbrugliaNatalie Imbruglia va lansa o linie de tricotaje in scopuri caritabile in colaborare cu brandul Banjo & Matilda. Tema colectiei este inspirata de tatuajul cantaretei ce simbolizeaza un tricou cu patru foi, simbol cunoscut ca fiind purtator de noroc.

"Trifoiul cu patru foi este un simbol foarte puternic pentru mine. Eu si sora mea am decis sa ne facem un astfel de tatuaj pentru a ne aminti in permanenta una de cealalta, dar si pentru a nu uita nicio clipa faptul ca trebuie sa fim recunoscatoare pentru lucrurile minunate care ni s-au intamplat pana acum.", a declarat Natalie Imbruglia.

Pentru fiecare obiect vestimentar vandut, in valoare de 299 de lire, 100 de dolari vor fi donati proiectului caritabil ales de Natalie – End Fistula Campaign, proiect ce sustine drepturile femeilor din tarile sarace.

Linia de tricotaje lansata de Natalie Imbruglia in scopuri caritabile se va numi "Lucky", datorita fascinatiei pe care cantareata o are fata de miracolul vietii. In acelasi timp, fiecare plovar din colectie va avea cusut pe interiorul manecilor cuvantul "luck", pentru a reaminti in permanenta celor care il vor purta de sansele pe care le au in viata, de libertatea si de noroc.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ivanka Trump: bratari in scopuri caritabile

Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

Bono a discutat despre actiuni caritabile cu presedintele Rusiei

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro