Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileMarea Finala a Campionatului de Fotbal al Elevilor din Magurele - Eveniment organizat in cadrul proiectului "Ajut un copil"
 

Marea Finala a Campionatului de Fotbal al Elevilor din Magurele - Eveniment organizat in cadrul proiectului "Ajut un copil"

 

Campionatul de Fotbal al Elevilor din MagureleDuminica, 2 aprilie, s-a disputat finala Campionatului de Fotbal al Elevilor din Magurele, eveniment desfasurat la Izvorani, in sala Comitetului Olimpic Roman si organizat de Asociatia Diaconia Filiala Magurele in cadrul proiectului "Ajut un copil", cu concursul unor personalitati ale Ligii Profesioniste de Fotbal, in special din departamentele Juridic, PR si Comunicare.

La eveniment au participat peste 150 de elevi, constituenti ai echipelor, suporteri, insotiti de voluntari, parinti si organizatori.

Incepand cu ora 11, competitorii si insotitorii s-a grupat in fata Hotelului Magurele, in asteptarea autocarelor care i-au adus cu bine la Izvorani.

Pe de alta parte, organizatori si tehnicieni s-au grabit sa ajunga la eveniment, in vederea instalarii echipamentelor de sonorizare, a pregatirii salii de joc, cat si pentru stabilirea ultimelor amanunte privind desfasurarea evenimentului.

Gheorghe HagiPutem spune ca de la inceput totul a decurs conform planului, buna organizare asigurand un curs optim al evenimentului, finalizat cu premierea invingatorilor si insotit de bucuria si voia buna debordante, ale copiilor.

Fara s-a intram in amanunte, toti competitorii au primit diplome de participare, iar invingatorii si-au adjudecat trofeele si mingiile semnate de marele maestru al fotbalului, Gheorghe Hagi.

Multumim membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru implicare si pentru facilitarea accesului la sala Comitetului Olimpic Roman, suport fara de care, evenimentul nu ar fi fost posibil la acest nivel.

Dani ComanSi daca tot am ajuns la oamenii de fotbal care ne-au ajutat, nu putem sa nu multumim arbitrilor delegati de catre Asociatia Juteteana de Fotbal Ilfov, dar si lui Dani Coman, vedeta fotbalului care ne-a onorat cu lovitura de incepere a finalei campionatului.

Evenimentul a continuat pe malul Lacului Snagov, unde copii si insotitorii s-au delectat cu pizza si sucuri, pe terasa complexului hotelier Dolce Vita.

Nu au lipsit nici plimbarile cu vaporasul, bucuria copiilor fiind nemasurata, exprimata prin voie buna si rasete si cu dorinta de a mai participa la astfel de evenimente.

Intreaga echipa Ajut un copil a dat dovada de un spirit organizatoric de exceptie, toti membrii asumandus-si sarcinile trasate, astfel, evenimentul a fost un succes si orice aspecte care ar fi putut arunca o nota de umbra, au lipsit cu desavarsire.

Campionatul de Fotbal al Elevilor din MagureleAm dovedit inca o data ca suntem capabil sa sustinem un eveniment de o asemenea anvergura, am dovedit ca putem avea grija de copiii care au participat atat la competitie cat si ca sustinatori, ca suntem capabili sa mergem mai departe cu proiectul Ajut un copil, in vederea atingerii scopului final; acela de a finaliza asezamantul social menit sa gazduiasca copiii fara familii si de a motiva societatea sa participe activ la sustinerea proiectului, atat in fazele intermediare, cat si dupa finalizarea si darea in folosinta a constructiei.

Speram ca am reusit sa demonstram seriozitatea si implicarea echipei de proiect, si speram ca prin astfel de actiuni si evenimente, sa convingem opinia publica de necesitatea unei astfel de initiative, sa putem beneficia de ajutorul oamenilor si al altor organizatii, fie ca este vorba de ONG-uri, companii nationale sau multinationale si dece nu, institutii ale statului.

Pentru detalii sau intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe www.ajutuncopil.ro. Intotdeauna un membru al echipei de proiect va raspunde in cel mai scurt timp solicitarilor.


Proiectul Ajut un copil a fost demarat initial de Andrei Dragan, preot paroh in localitatea Nefliu, Magurele, prin punerea bazelor unui asezamant social, finantat in mare parte de Consiliul Local Magurele. Ulterior, din necesitatea asigurarii cadrului legal si datorita unei echipe de oameni dedicati implicarii sociale, activand in diferite domenii, s-a constituit Asociatia Diaconia Filiala Magurele, organizatie neguvernamentala si non-profit, care actualmente gestioneaza toate aspectele proiectului Ajut un copil”.
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro