Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileMai mult de 1.200 de bebelusi au beneficiat de lapte praf gratuit
 

Mai mult de 1.200 de bebelusi au beneficiat de lapte praf gratuit

 

Mai mult de 1.200 de bebelusi au beneficiat de lapte praf gratuitPrimaria sectorului 2 a distribuit de la inceputul anului pana in prezent peste 3.670 de cutii de lapte praf. Beneficarii au fost parintii a 1.253 de nou-nascuti, cei ce au solicitat sa primeasca acest drept conform prevederilor legale.

Sprijinul se asigura mamelor cu copii nou-nascuti sanatosi, dar care au nevoie de suplimente alimentare, mamelor cu contraindicatii de alaptare datorate unor afectiuni medicale, copiilor adoptati sau din familiile de plasament.

Acestia beneficiaza gratuit de 5 cutii de lapte praf in fiecare luna.

Parintii care doresc acest lapte praf pentru copii de pana la 1 an, trebuie sa se prezinte la Centrul de Ingrijire si Gazduire “Neghinita” din strada Traian 144 cu reteta de la medicul de familie arondat (copie si original) si actul de identitate al parintelui care ridica laptele.

In evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) se afla inscrisi 550 de bebelusi pe raza sectorului 2 cu varste intre 0 si 12 luni. Parinitii a 300 dintre acestia solicita lunar acest sprijin.

sursa foto:

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Salvati Copiii critica limitarea repartizarii gratuite a laptelui praf pentru bebelusi
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro