Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileMAE a lansat un serviciu de alerta SMS pentru calatoriile in strainatate
 

MAE a lansat un serviciu de alerta SMS pentru calatoriile in strainatate

 

Ministerul Afacerilor Externe a lansat saptamana aceasta un serviciu de alerta prin SMS menit sa atentioneze romanii care efectueaza calatorii in strainatate asupra gradului de risc la care sunt expusi atunci cand viziteaza anumite state.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a incheiat un parteneriat cu operatorii Cosmote, Orange, RCS&RDS si Vodafone pentru noul sistem de alerta. Cetatenii romani abonati la companiile de telefonie mobila vor primi informatii via SMS privind datele de contact ale misiunilor diplomatice si consulare ale Romaniei si vor fi avertizati asupra riscurilor nascute din eventuale conflicte socio-politice sau survenite pe fondul unor fenomene naturale, in statele vizitate.

Abonatul care ajunge in statul strain va primi un SMS sub forma: "Siria | Alerta de calatorie: Ambasada Romaniei Damasc, 8, Rue Ibrahim Hanano, tel. xxxxx". MAE nu va avea acces la date cu caracter personal ale abonatilor, iar operatorii de telefonie mobila isi asuma obligatia de a nu le comunica misiunilor diplomatice sau oficiilor consulare din statele vizate.

Serviciul va fi disponibil tuturor romanilor care calatoresc in strainatate, fie in scop turistic, fie in interes de serviciu.

Sursa foto: helpful.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Serviciu unic de urgenta 112 pentru persoane surdo-mute

PAS - Serviciul Permanent de Asistenta in Advocacy

Crucea Rosie Americana lanseaza o aplicatie mobila de avertizare a uraganelor

Boala Alzheimer poate fi detectata printr-o aplicatie online

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro