Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileLeonardo DiCaprio militeaza pentru salvarea tigrilor indieni
 

Leonardo DiCaprio militeaza pentru salvarea tigrilor indieni

 

leonardo di caprioLeonardo DiCaprio s-a intalnit recent cu ministrul mediului indian Jairam Ramesh in cadrul unei receptii din New York; cu prilejul acestei intalniri, au avut loc discutii referitoare la scopul actorului de a sensibiliza opinia publica cu privire la reducerea numarului de tigrii indieni din cadrul zonelor protejate.

"In cadrul intalnirii cu ministrul mediului, Leonardo DiCaprio si-a manifestat interesul de a se implica cat mai mult in aceasta cauza. DiCaprio planuieste sa faca o calatorie in India pentru a lua parte la eforturile de conservare ale acestei specii pe cale de disparitie." a declarat un oficial al guvernului indian.

Atat vanatoarea de tigrii cat si comercializarea ulterioara sunt ilegale in toata lumea. Cu toate acestea, populatia de tigrii indieni a inregistrat o scadere dramatica, de la 3.700, cifra estimativa a populatiei de tigrii din 2002, la doar 1350 in prezent.

Campania "Save Tigers Now" initiata de Leonardo DiCaprio in parteneriat cu organizatia World Wild Life are ca scop sensibilizarea opiniei publice la nivel global, obtinerea sprijinului politic si financiar pentru a stopa orice masura de diminuare a speciilor de tigrii indieni, pentru ca pana la finalul anului 2022 sa se ajunga la o dublare a populatiei acesteia.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii

Macy Gray concerteaza pentru combaterea autismului

Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro