Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileLeonardo DiCaprio doneaza un milion de dolari pentru protectia tigrilor
 

Leonardo DiCaprio doneaza un milion de dolari pentru protectia tigrilor

 

Leonardo DiCaprio doneaza un milion de dolari pentru protectia tigrilorLeonardo DiCaprio va face o donatie de un milion de dolari catre World Wildlife Fund pentru programul urgent de conservare a speciei tigrilor cu ocazia unui summit international dedicat acestui obiectiv.

Numarul tigrilor din Asia a scazut de la 100,000 cati erau la inceputul secolului pana la 3,200 cati sunt in prezent. Sefi de guverne din 13 tari care gazduiesc o parte din habitatul acestor tigri se intalnesc la summitul organizat in Rusia, la Sankt Petersburg, sub patronajul Primului Ministru Rus Vladimir Putin.

Se asteapta elaborarea unui program de protectie si conservare a acestei specii cu obiectivul de a dubla numarul tigrilor aflati in salbaticie pana in 2022.

Leonardo DiCaprio, care este un membru al consiliului fundatiei WWF a vizitat recent Nepal si Butan impreuna cu experti ai WWF si a observat habitatul natural al tigrilor in cadrul unei expeditii ce a folosit elefanti carausi.

Aceasta donatie in bani vine sa intareasca dedicatia lui Leonardo DiCaprio pentru aceasta cauza. In Anul Chinezesc al Tigrului s-a alaturat fundatiei World Wildlife Fund in cadrul unei campanii caritabile (Salvati Tigrii Acum) care si-a propus sa stranga 20 milioane de dolari.

Donatia facuta de DiCaprio va ajuta la intarirea masurilor impotriva braconierilor. Tarile in care inca exista tigri in libertate sunt: Banglades, Butan, Cambodgia, China, India, Indonesia, Laos, Malaezia, Myanmar, Nepal, Russia, Thailanda si Vietnam.

sursa foto: ecolocalizer.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
P&G face donatii pentru apa potabila cu ajutorul bloggerilor

Nicolas Cage, invitat de onoare la BALUL DE CARITATE DE HALLOWEEN

Misiunea caritabila a lui Jeff Bridges: nici un copil infometat pana in 2015

Leonardo DiCaprio militeaza pentru salvarea tigrilor indieni

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro