Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileLectii de limba engleza gratuite pentru copii la Shakespeare School
 

Lectii de limba engleza gratuite pentru copii la Shakespeare School

 

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza lectii demonstrative gratuite pentru cursurile de vara de limba engleza „Coloured Summer Sessions”.

Lectiile gratuite sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani si au ca scop familiarizarea cu metoda de predare a Shakespeare School.

Oferta de cursuri pregatita de Shakespeare School este variata si colorata. Juniorii se aventureaza in lumea eroilor Disney si patrund pe taramul basmelor, in timp ce elevii de gimnaziu recreaza piesele lui Shakespeare intr-o maniera moderna in cadrul cursului „Teenager’s Guide to Drama” sau descifreaza enigme in limba engleza pentru a deveni asistentii celebrului detectiv Sherlock Holmes.

Lectii demonstrative gratuite "Coloured Summer Sessions"

Lectiile demonstrative gratuite se desfasoara ca oricare alta lectie din cadrul cursurilor intensive de limba engleza „Coloured Summer Sessions”. Pentru cei mici se utilizeaza papusi de degete si marionete de carton, iar pentru elevii de gimnaziu se folosesc diverse jocuri didactice, scenete de teatru si competitii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de invatare dinamic si participativ. De asemenea, la aceasta serie de elemente didactice se adauga si tabla interactiva, un instrument de predare indragit de elevi si util pentru profesori.

Lectiile gratuite au inceput din 20 mai si se desfasoara la cele doua sedii ale centrului din Capitala. O lectie demonstrativa gratuita dureaza o ora, iar modalitatea de inscriere si de participare este simpla. Toti elevii interesati vor trimite un e-mail cu ziua si cursul dorit alaturi de datele de contact la adresa info@shakespeare-school.ro.

Participarea la o lectie demonstrativa gratuita nu implica inscrierea la cursul propriu-zis. Pentru lista completa a lectiilor demonstrative gratuite organizate de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, puteti accesa site-ul www.shakespeare-school.ro.

Sursa foto: lumebuna.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Cursurile de formare profesionala, disponibile pentru mai mult de 40.000 de someri in 2011

Cursuri pentru parinti oferite de Asociatia 7×7 pentru Educatie

Cursuri gratuite de afaceri pentru copiii de la JAR

Cursuri de recalificare in cadrul AJOFM Suceava

Cursuri de clovni pentru cei vor sa daruiasca zambete copiilor bolnavi in Oradea

Cursuri de calificare pentru femeile din mediu rural

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro