Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileLansare Romani de Elita un proiect destinat tinerilor cu studii in strainatate
 

Lansare Romani de Elita, un proiect destinat tinerilor cu studii in strainatate

 

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) vine cu un nou proiect destinat tinerilor de succes de peste hotare si din tara. Prin lansarea proiectului Romani de Elita, LSRS urmareste sa creeze dezbateri si sa genereze raspunsuri prin puterea exemplului.

Ce inseamna educatia de top in strainatate? Este posibila o cariera de succes in strainatate? Intoarcerea in tara este o problema? Proiectul consta intr-o serie de 48 de articole de tip interviu despre romani cu studii in strainatate care s-au afirmat in domeniul lor profesional peste hotare sau in tara, si care urmareste sa primeasca raspunsuri reale la intrebarile de mai sus.

Organizatorii isi doresc sa le transmita tinerilor prin acest proiect optimismul lor si sa ii incurajeze sa-si urmeze visul profesional in strainatate, fara a exclude posibilitatea de a se intoarce in tara si a contribui la dezvoltarea Romaniei.

Evenimentul de lansare al proiectului va avea loc vineri, 29 octombrie, incepand cu ora 18.00, la Academia de Studii Economice (ASE) Bucuresti, sala 2013. Printre invitati ne vom bucura de prezenta a numerosi tineri, dar si personalitati, care vor vorbi despre experientele proprii din strainatate si despre intoarcerea in Romania. Tinerii vor putea participa la discutii si dialoga, atat intre ei cat si cu persoane publice, despre probleme actuale cu privire la studiul in strainatate si oportunitatile de cariera in tara sau in alte state ale lumii.

Inscrierea la eveniment se realizeaza online si este gratuita. Trebuie sa completezi formularul disponibil la adresa http://bit.ly/ar6LGF , pana la data de 29 octombrie, fiind confirmata prin e-mail, in functie de numarul locurilor disponibile.

Sursa foto: lumebuna.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Un instrument de identificare a noilor nevoi ale copiilor, lansat de FDSC

Stim ce inseamna “O sansa pentru viata"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro