Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileJude Law va fi gazda concertului Peace One Day in Paris
 

Jude Law va fi gazda concertului Peace One Day in Paris

 

jude lawJude Law va prezenta concertul caritabil Peace One Day 2010 pe data de 17 septembrie in Paris, pe Le Zenith. Concertul caritabil este organizat de organizatia non-profit Peace One Day cu ocazia datei de 17 septembrie, declarata pe plan international ziua pacii 2010.

Alaturi de Jude Law, gazda concertului Peace One Day 2010 va fi actrita Sharon Stone. Printre artistii ce vor concerta cu ocazia zilei pacii in scop caritabil se numara Patti Smith, Youssou N'Dour, Charlie Winston, Ayo si Vanessa Paradis.

“Este al doilea an cand particip la Peace One Day”, a declarat Charlie Winston. “Este o idee geniala care, incet-incet, a inceput sa miste munti. Sper ca toti cei care vor veni la spectacol sa aiba parte de o noapte de neuitat.”

Ziua mondiala a pacii a fost sarbatorita incepand cu 21 septembrie 2001, cand Adunarea Generala a Natiunilor Unite a declarat aceasta data ca fiind ziua armistitiului si a non-violentei.

“In primul rand am vazut cum aceasta organizatie – Peace One Day – poate salva vieti.”, a declarat Jude Law. “Peace One Day a pus bazele unei comunitati in care fiecare poate deveni implicat in procesul pacii si sunt incantat sa fac si eu parte din ea.”

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Robbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna in cadrul unui concert caritabil

Petrecere caritabila de Halloween gazduita de Camp Ronald McDonald

Natalie Imbruglia va lansa o linie de tricotaje in scopuri caritabile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro