Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileJazz & Tango pentru plantarea Padurii Copiilor
 

Jazz & Tango pentru plantarea Padurii Copiilor

 

Luni, 5 decembrie 2011, asociatia ViitorPlus invita iubitorii de muzica buna şi dans sa participe la evenimentul “Forest Jazz&Tango”, un concert caritabil pentru strangerea de fonduri necesare plantarii Padurii Copiilor.

Forest Jazz"Forest Jazz&Tango" va avea loc luni, 5 decembrie, in Spice Club din Bucuresti, incepand cu ora 19:00 si isi doreste sa sustina cauza "Padurea Copiilor" prin strangerea de fonduri. Invitatii speciali ai evenimentului sunt Luiza Zan(voce) şi Edi Jak Neumann (saxofon, sampler), Irina Sarbu si Alex Man, Jezebel si Puiu Pascu (claviaturi), Tudor Anghelescu.

Pe langa acordurile de jazz si tango, participanţii vor asista la demonstraţii de tango argentinian şi vor putea chiar invaţa cum sa danseze tango de la Scoala de dezvoltare culturala Magisteria. Organizatorii au mai pregatit o tombola cu premii speciale, plus un silent auction cu obiecte hand-made.

Intrarea la concert se face pe baza unei donatii de 20 de lei pentru proiectul "Padurea Copiilor". Biletele pot fi achizitionate online pe site-ul www.viitorplus.ro/doneaza, de la sediul asociatiei ViitorPlus (Str. Sperantei 27, ap.1, sector 2) sau in seara evenimentului. ViitorPlus incurajeaza contribuţia donatorilor şi sponsorilor pentru atingerea obiectivului de 30.000 de puieti prin donaţii online pe www.viitorplus.ro/doneaza.  

 

"Padurea Copiilor" este un nou proiect ViitorPlus, dezvoltat sub umbrela programului "Adopta un copac!", cu scopul de a planta si ingriji cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania. Pentru inceput se doreste plantarea a 30.000 de puieti, cate unul pentru fiecare nou-nascut din Bucuresti. Pana acum, au fost stranse fonduri pentru plantarea primilor 7.500 de puieţi. Mai multe informatii despre proiect pot fi gasite pe www.viitorplus.ro/padureacopiilor. 

Evenimentul este organizat de ViitorPlus-asociatia pentru dezvoltare durabila, partener principal fiind Spice Club. Alţi parteneri ai evenimentului: Scoala de dezvoltare culturala Magisteria, Scolile "Lucian si Monica" si "Casa de tango".

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila este o organizatie nonprofit care de 5 ani deruleaza proiecte de impadurire, reciclare, educatie si constientizare, productie de confectii textile naturale, constructie de colectoare solare si dotare a unor obiective sociale cu sisteme de incalzire a apei menajare ce utilizeaza energia soarelui, proiecte ce contribuie la solutionarea unor probleme sociale si de mediu in diferite zone ale tarii precum Bucuresti, Constanta, Calarasi, Prahova, Ilfov, Salaj si Teleorman.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati pe:

Gabriela Ticu

Responsabil de comunicare si marketing

gabriela.ticu@viitorplus.ro

0735.854.170

Articol realizat de:

viitorplus viitorplus
2 articole postate
Publica din: 2011-10-31
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat si fundraising pentru integrarea socio - profesionala a copiilor si tinerilor cu dizabilitati

Sa-i ajutam pe copiii de la Centrul de Zi "Casa Florian" sa se bucure de copilarie

RoPot dedica o Seara Antreprenoriatului social – Cartea Calatoare

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro