Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileIn pasi de dans mai aproape unii de altii
 

In pasi de dans mai aproape unii de altii

 

In pasi de dans mai aproape unii de altiiSi In anul scolar 2019- 2020, Gradinita cu Program Prelungit nr.1 Nasaud deruleaza proiectul educational intitulat ”Zambeste-mi, am atatea sa-ti spun!”. Este a doua editie a acestui parteneriat parinti- copii- educatoare si este inclus In Calendarul Activitatilor Educative Judetene (CAEJ) al ISJ BN, In categoria Sensibilizare si exprimare culturala, pozitia 3.

Proiectul cuprinde derularea a trei ateliere: atelierul de dans intitulat ”In pasi de dans mai aproape unii de altii”,   atelierul de obiecte  handmade ”Copilaria prin ochi de copil”  si atelierul de braduti stilizati ”Obiecte cu suflet”.  

Primul atelier  ”In pasi de dans mai aproape unii de altii” s-a desfasurat In perioada ianuarie – martie 2019, In parteneriat cu parintii si copiii. In decursul acestor  luni, s-au desfasurat minim 3 sedinte de dans. In cadrul acestora, s-a urmarit Inchegarea unei formatii de dans. A fost selectata o melodie, au fost Invatate  miscari de dans, s-a ales o costumatie, astfel Incat produsul final sa formeze un tot unitar. Finalul activitatilor de dans  a fost filmarea unui videoclip care, Inregistrat pe un CD, a ajuns la unitatea noastra.

In data de 29 martie 2019, un juriu format din 3 persoane: doamna inspector de specialitate prof. Clapou Crina, doamna profesor Zinveli Simona- profesor de specialitate la Clubul Copiilor Nasaud si doamna Virginia Linul, mester popular au vizionat CD-urile si au punctat urmatoarele aspecte: dificultatea tehnica, tinuta In concordanta cu tema, sincronizarea si impresia artistica.

In urma jurizarii, au fost acordat 2 premii I: unul echipei ”Alb si negru” cu dansul intitulat ”Scaunele dansatoare” si unul formatiei ”Fluturasii zglobii” cu dansu ”Vrajimaturica”, ambele echipe reprezentand unitatea scolara GPP nr.1 Nasaud.

Felicitari tuturor participantilor si In special castigatorilor!

Cu aceasta ocazie lansam si invitatia de a participa la cel de-al doilea atelier Copilaria prin ochi de copil”, ce se deruleaza In perioada  aprilie- iunie 2019. Sunt vizate minim 3 sedinte cu activitati de tipul handmade. Se vor utiliza materiale reciclabile, la Indemana oricarui copil/ parinte participant. Prin Insusirea unor tehnici specifice de lucru, se vor  confectiona produse handmade care apoi, vor fi valorizate In cadrul unei expozitii cu vanzare pe data de  29 mai 2019. Expozitia va avea loc pe platoul de langa Casa de Cultura Nasaud, unde fiecare unitate partenera va expune obiectele realizate si va avea o cutie personalizata unde Isi vor strange donatiile obtinute In urma vanzarii obiectelor.  Banii stransi vor fi folositi de fiecare unitate pentru organizarea unei petreceri pentru copii. Va fi si un concurs pentru cea mai frumoasa/ interesanta piesa de tip handmade.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati pagina de facebook https://www.facebook.com/Zâmbește-mi-am-atâtea-să-ți-spun-136778407031860/

Va asteptam cu mare drag!

Vezi video

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro