Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileIKEA deruleaza campania Jucariilor de plus pentru sprijinirea UNICEF si Salvati Copiii
 

IKEA deruleaza campania Jucariilor de plus pentru sprijinirea UNICEF si Salvati Copiii

 

Ikea Bucuresti a demarat campania "Jucariilor de plus" pentru sprijinirea programelor UNICEF si Salvati Copiii, care ofera acces la educatie copiilor din Romania si nu numai.

Poti dona pana pe 29 decembrie

Aflata in al treilea an consecutiv de desfasurare, Campania "Jucariilor de plus" va fi derulata pana pe data de 29 decembrie 2012. Are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea si incurajarea proiectelor educationale ale unora dintre cele mai importante organizatii sau asociatii nonguvernamentale din Romania: "Salvati Copiii" si "UNICEF".

Tu cumperi o jucarie, Ikea doneaza un euro

Magazinul Ikea pune la dispozitia celor care vor sa contribuie la campanie o gama larga de jucarii de plus. Pentru fiecare astfel de jucarie cumparata, IKEA Foundation doneaza un euro pentru educatia copiilor.

Cine sunt beneficiarii campaniei?

Cei care vor beneficia de fondurile stranse in urma campaniei sunt atat copiii din Romania, cat si din alte tari aflate in curs de dezvoltare.

Anul trecut, campania Jucariilor de Plus a reusit sa stranga fonduri in valoare de 56.405 euro.

Sursa foto: Anamatei.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rorugam ajutor
coemntarii
buna ziua.in speranta ca mai exista oameni cu suflet bun,fac apel la dumneavoastra in a ma ajuta cu orice lucrusor sau alimente pentru sarbatori.sotul a ramas fara servici,si singurul venit momentan e alocatia celor 2 fetite ale noastre.mai munceste sotu pe la oameni.mama a decedat acum 6 ani,tata ne-a alungat din casa.parintii sotului sunt divortati decand era el mic,ne-au taiat si curentul acasa,scriu de la vecini..daca doriti sa ne ajutati pentru a ne deschide curentul si a plati facturile,avem contul la banca BCR nr RO13RNCB0714072208520001.sarbatori fericite!!
Adaugat de: la data de 13-December-2013, 8:35
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatii de 57.369 euro in campania caritabila "Jucarii de plus" cu ajutorul IKEA

Campania "Fiecare jucarie poate aduce bucurie"

Actiune cu scop umanitar la Galeriile Real - "Schimb de jucarii"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro