Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileHugh Jackman vrea pranzuri sanatoase in scoli
 

Hugh Jackman vrea pranzuri sanatoase in scoli

 

Hugh Jackman ataca cu forta problema pranzurilor nesanatoase din scoli. Hugh i-a adresat o scrisoare purtatoarei de cuvant a Casei Albe, Nancy Pelosi, prin care o roaga pe aceasta sa se asigure ca Legea pentru Imbunatatirea Alimentatiei Copiiilor din America va fi votata pana la sfarsitul acestei luni.

Jackman spune in scrisoarea lui: "In calitate de parinte, sunt extrem de ingrijorat de procentajul in crestere a cazurilor de obezitate, a afectiunilor de diabet, si a altor tipuri de probleme de sanatate pe care le intalnim la copiii din zilele de azi."

Proiectul de lege pe care Hug Jackman il sustine, Legea pentru Imbunatatirea Alimentatiei Copiiilor din America (H.R. 5504) ar putea impulsiona unitatile scolare sa serveasca mai multe fructe, legume si mese mai sanatoase, din plante si cu mai putina grasime.

Jackman este unul din cele peste 30 de vedete care s-a adresat Congresului pentru a cere pranzuri mai sanatoase in unitatile de invatamant. Printre vedetele care au recurs la foaie si stilou sunt Woody Harrelson, Scarlett Johansson, Jennie Garth, Michelle Obama, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi si Sarah Silverman.

 Sursa foto: www.starsjournal.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Will si Jada Smith doneaza cadourile zilelor de nastere

Umbrele caritabile concepute de celebritati britanice

Greenpeace organizeaza o seara de film in Cluj

Eva Longoria, gazda Galei Par Coeur

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro