Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileHarrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate
 

Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

 

harrison fordHarrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate organizata de "Operation Smile", o organizatie medicala caritabila, cu ocazia ceremoniei anuale ce va avea loc pe 24 septembrie la Beverly Hilton Hotel.

Harrison Ford va primi premiul John Connor Humanitarian Service Award, decernat celor care si-au demonstrat grija, implicarea si solidaritatea fata de semenii lor aflati in nevoie prin toate actiunile intreprinse pe parcursul timpului.

In februarie 2010, Harrison Ford a intreprins actiuni de voluntariat punandu-si in practica abilitatile de pilot raspunzand astfel unei cereri urgente venite din partea Operation Smile ce a trimis in zonele sinistrate din Haiti peste doua tone si jumatate de medicamente. Timp de doua zile, Harrison Ford a realizat mai multe zboruri catre Haiti pentru a debarca rezervele de medicamente cat si echipele de voluntari trimise de organizatie.

Lui John Stamos i se va decerna premiul Universal Smile Award ca urmare a implicarii sale in proiectul caritabil Safe Heaven al organizatiei filantropice Project Cuddle, al carei purtator de cuvant si membru fondator este.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro