Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileGranturi in cadrul proiectului "Parteneriat pentru educatie!"
 

Granturi in cadrul proiectului "Parteneriat pentru educatie!"

 

imbunatatirea accesului elevilor din mediile sociale defavorizate la un invatamant de calitateFundatia Centrul Educatia 2000+ organizatie independenta de politici, consultanta si servicii educationale, anunta selectie de proiecte care vizeaza imbunatatirea parteneriatului scoala-comunitate. Prezentul program de granturi se deruleaza in cadrul proiectului „Parteneriat pentru educatie! Granturi pentru scoli in dificultate!” si este finantat de Fundatia Soros Romania, prin programul Fondul de Urgenta.

Obiectivul general al programului de granturi este imbunatatirea accesului elevilor din mediile sociale defavorizate la un invatamant de calitate prin implementarea de proiecte de scurta durata la nivelul scolilor unde acestia isi desfasoara activitatea. Valoarea unui grant este de 15.000 LEI (inclusiv TVA).

La programul de granturi din cadrul proiectului Parteneriat pentru educatie! Granturi pentru scoli in dificultate! pot participa unitatile de invatamant de toate nivelurile (invatamant preuniversitar din Romania: scoli primare, scoli generale, colegii nationale, licee, grupuri scolare, centre scolare, scoli postiliceale, scoli de arte si meserii etc.), fie cu personalitate juridica, fie structuri scolare care isi desfasoara activitatea in comunitati defavorizate.

Comunitati defavorizate inseamna comunitati in care exista: o rata ridicata a somajului, un numar important de copii din familii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, apartin minoritatilor nationale (rromi, unguri, germani, tatari, turci , rusi, lipoveni, sarbi etc.), au cerinte educationale speciale si familiile sunt asistate social (venitul minim garantat).

In anul 2011, vor fi finantate 100 proiecte. Ghidul Aplicantului, impreuna cu Formularul Cererii de Finantare sunt disponibile pe pagina web a Centrului Educatia 2000+, www.cedu.ro

sursa foto: cedu.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Se lanseaza programul YouthBank, proiectul educational al anului

Programul educational Grow a dat startul inscrierilor pentru editia din vara acestui an

Programul Educatia merita pentru 18 profesori romani

Parteneriat intre ONG-uri si stat pentru accesul copiilor institutionalizati la educatie

O copilarie frumoasa - campanie educationala lansata de Sos Satele Copiilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro