Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileGeorge Clooney provoaca Hollywood-ul in scopuri caritabile
 

George Clooney provoaca Hollywood-ul in scopuri caritabile

 

George Clooney provoaca Hollywood-ul in scopuri caritabile si pe toti colegii sai de breasla pentru a da o mana de ajutor victimelor dezastrelor uraganului Katrina, a cutremurului din Haiti, cat si victimelor genocidului din Darfur.

Actorului i s-a acordat premiul caritabil "Bob Hope" in cadrul decernarii premiilor Emmy, din luna august a acestui an. George Clooney a profitat de oportunitate si a provocat si alti actori si colegi sa incurajeze fanii sa ajute. Premiul caritabil "Bon Hope" este recunoscut inca din anul 2002, datorita activitatilor caritabile pe care le-a demarat insusi Bob Hope, decedat in 2003.

"Este important sa ne aducem aminte cat de mult bine putem sa facem, pentru ca traim in vremuri neobisnuite in care toate comportamentele deviante atrag atentia presei iar oamenii care au intr-adevar nevoie de ajutor, locuitorii din Haiti, sudanezii sau pakistanezii nu sunt deloc in vizorul presei", spune George Clooney

Actorul continua: "Adevarul este ca atunci cand are loc un dezastru, toata lumea vrea sa ajute. Toata lumea din aceasta incapere vrea sa ajute, toata lumea de acasa vrea sa ajute. Partea cea mai grea vine 7 luni mai tarziu sau 5 ani mai tarziu, cand ne intereseaza alte stiri. Si sincer, aici gresim. Eu am gresit. Asa ca speram ca o persoana grozava va gasi o cale pentru a mentine dorinta vie de a veni in sprijinul acestor dezastre chiar si atunci cand nu vor mai fi in atentia camerelor de filmat. Acesta va fi o realizare cu adevarat impresionanta".

Sursa foto: www.weblo.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Salvati copiii Romania lanseaza scoala de vara pentru parinti

Robbie Williams a fost numit ambasador al caritatii

Ivanka Trump: bratari in scopuri caritabile

Harrison Ford si John Stamos vor fi premiati in cadrul galei de caritate

Bono a discutat despre actiuni caritabile cu presedintele Rusiei

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro