Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileGala Premiilor in Educatie este reprogramata pe 3 noiembrie 2010
 

Gala Premiilor in Educatie este reprogramata pe 3 noiembrie 2010

 

Gala Premiilor in Educatie este reprogramata pe 3 noiembrie 2010 din cauza restrictionarii circulatiei rutiere in zona Palatului Parlamentului din data de 27 octombrie 2010, orele 15.00 - 23.00.

In cadrul evenimentului din 3 noiembrie, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare de 250.000 de euro celor mai buni elevi, profesori, invatatori, educatori, bibliotecari, cercetatori, scoli, licee, facultati si ONG-uri, care au avut, in anul scolar si universitar 2009-2010 un impact pozitiv deosebit asupra sistemului educational romanesc.

Evenimentul, la care vor participa toti cei 120 de finalisti, cei 57 de membri ai Juriului si personalitati ale vietii academice si culturale, va fi transmis live, pe site-ul http://www.premiileineducatie.ro/. Tot pe site-ul competitiei veti gasi numele finalistilor si zonele din care provin.

Gala Premiilor in Educatie urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania. Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

Sursa foto: assets5.onlineeducation.net

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua Internationala a Profesorilor 2010

Saracia loveste 20 de milioane de copii din UE

Lupta impotriva saraciei prin arta!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro