Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileGala Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei de la Londra a strans peste 100000 euro
 

Gala Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei de la Londra a strans peste 100000 euro

 

Gala Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei de la Londra a strans in total 116.000 euro pentru varstnicii si copiii saraci de pe teritoriul tarii noastre.

Gala anuala 2010 a Trustului Principesa Margareta a Romaniei din Marea Britanie – filiala britanica a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei a avut loc Miercuri, 29 septembrie, la Londra.

Gala s-a desfasurat in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu, alaturi de o suta de personalitati de prim rang din lumea financiara, diplomatica si din societatea civila londoneza.

Evenimentul a inregistrat un real succes si a reusit sa adune 100.000 de lire sterline (116.000 euro) pentru proiectele Fundatiei de la Bucuresti, in principal pentru Centrul Comunitar Generatii din Bucuresti, unde beneficiari sunt tineri, copii si varstnici din medii defavorizate.

Sustinatori de mare clasa

Printre sustinatorii fideli ai Fundatiei amintim: Samantha si Andrew Popper, George si Gabriela Iacobescu, Barbara si Stanley Fink, Harvey si Alison McGrath, Simon Berry, Bogdan Patriniche, Adrian si Nicole Ion, Sagra si Ian Rosen, precum si ambasadorul Romaniei in Marea Britanie si dna Ion Jinga. Evenimentul a fost sustinut de companiile celebre Mikimoto si Azzaro.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei – istoric

Trustul Principesa Margareta a Romaniei din Marea Britanie este o filiala independenta a Fundatiei. Acesta face parte din reteaua de Fundatii caritabile prezidate de ASR Principesa Margareta a Romaniei si a fost creat in 1991, la aproape un an distanta de Fundatia din Romania. De-a lungul celor doua decenii, galele anuale de la Londra au castigat sustatori si admiratori si au strans sute de mii de euro in beneficiul copiilor si varstnicilor sprijiniti prin proiectele desfasurate la Bucuresti de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Sursa foto: profile.ak.fbcdn.net

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat corporativ: incepe competitia europeana!

Voluntari romani in EuropaSamusocial din Romania ajuta adultii strazii sa isi gaseasca un loc de munca

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro