Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileGala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI–a editie
 

Gala Crucea Rosie a ajuns la cea de-a VI–a editie

 

Crucea Rosie Romana, in parteneriat cu Societatea Romana de Televiziune, vine din nou in ajutorul celor mai vulnerabile persoane prin organizarea editiei a VI-a a Galei Crucea Rosie, in data de 13 decembrie  2013.  Evenimentul va fi transmis atat pe postul national de televiziune cat si pe TVR HD si online, pe TVR+ in intervalul orar 21.00 – 23.00. Gala din acest an are ca tema  "Banca de Alimente pentru Copii". 

Prezentatorul evenimentului este, ca de fiecareGala Crucea Rosie data, Iuliana Tudor, Ambasador al Crucii Rosii Romane, iar gazdele evenimentului vor fi doamna Mihaela Geoana, Presedintele Crucii Rosii Romane si doamna Margareta Paslaru, membru de onoare al Crucii Rosii. Artistii care au raspuns afirmativ invitatiei de a se alatura acestui demers si de a deveni, astfel, voluntari ai Crucii Rosii, sunt Andra, Nicole Cherry, Ralu-K si DJ Sava, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Maria Dragomiroiu, Oana Lianu, trupa Directia 5 si corul de copii Allegretto. Tot in cadrul Galei de vineri seara, Amalia Nastase va veni alaturi de fetita sa, Emma, sa sustina proiectul "Banca de Alimente pentru Copii", iar telespectatorii il vor cunoaste pe cel mai tanar voluntar al Crucii Rosii - Tudor, baietelul de nici trei ani al Iulianei Tudor.

"Banca de alimente a Crucii Rosii a reprezentat in ultimii 4 ani, de la inaugurarea sa, un ajutor real si constant acordat persoanelor aflate in imposibilitatea de a-si asigura hrana. Ne dorim ca prin intermediul Galei de anul acesta, in pragul Sarbatorilor de Iarna, sa aducem o bucurie copiilor pentru care o masa calda valoreaza mai mult decat o jucarie. De aceea, lansam tuturor telespectatorilor invitatia de a se alatura campaniei noastre si de a deveni Mos Craciun pentru copiii care sufera de foame", a declarat doamna Mihaela Geoana, Presedintele Crucii Rosii Romane.

Toti romanii vor putea sprijini copii care sufera de foame. Timp de o luna, numerele de telefon si de SMS vor ramane la dispozitia telespectatorilor care doresc sa aduca o bucurie copiilor nevoiasi. La numarul scurt de SMS 8863 se pot face donatii de 2 euro/SMS in retelele Vodafone, Orange si Cosmote. In reteaua Romtelecom se pot face donatii de 2 euro/apel la numarul: 0900 900 490  sau  10 euro / apel la numarul 0900 900 492. In magazinele partenere se pot face donatii de alimente greu perisabile sau se pot face donatii online pe site-ul crucearosie.ro.

Proiectul Banca de Alimente presupune colectarea de alimente greu perisabile in magazinele partenere ale Bancii de Alimente: Carrefour, Mega Image, Real, Metro, Cora Cluj, Cora Mehedinti si Cora Arad, stocarea lor in depozitele Crucii Rosii si apoi distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din intreaga tara.

Articol realizat de:

Crucea Rosie Romana SNCRR Crucea Rosie Romana SNCRR
6 articole postate
Publica din: 2013-09-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sean Penn, premiat de Crucea Rosie pentru actiunile umanitare din Haiti

Crucea Rosie, donatie de 30.000 de dolari pentru romanii afectati de inundatii

Crucea Rosie Romana aniverseaza Ziua Internationala a Voluntarului

Crucea Rosie demareaza campania sociala "Investeste in scoala"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro