Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileGabi Szabo isi cauta echipa! Fii voluntar "Sport pentru Viata"!
 

Gabi Szabo isi cauta echipa! Fii voluntar "Sport pentru Viata"!

 

Gabi Szabo isi cauta echipa! Fii voluntar Vrei sa fii parte din echipa de organizare a celui mai mare eveniment sportiv pentru copii? Vrei sa descoperi impreuna cu noi ce inseamna un eveniment de traditie? Vrei sa trecem impreuna peste limita de 50.000 de copii participanti in toate editiile acestui eveniment?

Daca da, Gabriela Szabo, campioana mondiala si olimpica, si Asociatia "Sport pentru Viata", te provoaca sa li te alaturi pentru a promova impreuna "Arenele de Joaca". Evenimentul este cea mai mare manifestatie sportiva pentru copii, iar anul acesta aniverseaza cea de-a zecea editie. Sambata, 11 iunie 2011, in Parcul Tineretului (Intrarea Sincai) din Bucuresti, intre orele 12-20. Ce alt motiv mai bun pentru a strange la un loc cei mai multi copii din Bucuresti?

De ce te cautam pe tine?

Ne dorim sa afle cat mai multi parinti de Arenele de Joaca, iar aici avem nevoie de tine : vei promova evenimentul Arenele de Joaca in cadrul centrelor de business din Bucuresti, anuntand cat mai multe persoane de existenta evenimentului si invitandu-le sa participe in numar cat mai mare. Cu ajutorul baloanelor si materialelor informative oferite de tine, vom crea in jurul marilor centre de business o lume a copiilor.

Si cum sambata, 11 iunie, este ziua cea mare, atunci vei avea sansa sa redescoperi magia jocului si a copilariei direct la "Arenele de Joaca": vei putea promova manifestatia in randul copiilor si parintilor prezenti in Parcul Tineretului, ii vei invata pe cei mici jocurile de la Arenele de Joaca, vei participa la inscrierea si premierea participantilor la competitii si vei deveni parte importanta din cel mai mare eveniment sportiv pentru copii din Romania.

Arenele de joacaDaca pana aici iti suna interesant, ar trebui sa stii ca vom avea nevoie de ajutorul tau in perioada 30 mai – 11 iunie.

Pentru implicarea ta, vei primi diploma de participare la eveniment, o scrisoare de recomandare semnata de Gabriela Szabo si un tricou Sport pentru Viata.

Nu vei fi doar un voluntar, ci vei deveni prietenul nostru, vei arata lumii ca te implici, ca stii sa daruiesti si vei pune umarul la promovarea unui eveniment de amploare.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite pana pe 27 mai 2011 un e-mail de confirmare la comunicare@sportpentruviata.ro (cu numele, prenumele, o adresa de e-mail valida unde iti va fi confirmata inscrierea si un numar de telefon) sau completeaza formularul de inscriere de pe blogul "Sport pentru Viata", disponibil aici, la “Aici te poti inscrie voluntar”.

In caz ca vrei sa afli mai multe despre noi si despre evenimentele noastre, ne poti vizita pe site-ul areneledejoaca.ro, pe blog sau sa devenim prieteni pe Facebook.

Anunta-ti prietenii si intrati cat mai multi in echipa Gabrielei Szabo!

sursa foto: pastel group

Articol realizat de:

"Sport Pentru Viata" Asociatia "Sport Pentru Viata" Asociatia
1 articole postate
Publica din: 2011-05-23
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Viitorul copiilor incepe la scoala

Fundatia Nadia Comaneci lanseaza un magazin online si un centru sportiv-educativ pentru copii

Copiii merg la teatru de Mos Nicolae – se joaca Frumoasa din Padurea Adormita

“Vivicitta – Uniti prin sport”, un eveniment sportiv international cu mesaj social

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro