Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFundatia Principesa Margareta a obtinut donatii importante in cadrul concertului caritabil
 

Fundatia Principesa Margareta a obtinut donatii importante in cadrul concertului caritabil

 

Fundatia Principesa Margareta a strans donatii printr-un concert de gala in scop caritabilFundatia Principesa Margareta a Romaniei a obtinut donatii in valoare de 70.000 de euro pentru tineri artisti lipsiti de posibilitati financiare.

Donatiile au fost stranse in cadrul unui concert de gala in scop caritabil organizat la Ateneul Roman cu ocazia aniversarii zilei de nastere a regelui Mihai si a 20 de ani de activitate in Romania a fundatiei infiintate in 1990 de Principesa Margareta si de Regele Mihai.

Soprana Nelly Miricioiu, unul dintre cele mai importante nume ale scenei lirice mondiale, baritonul Yuriy Tsiple si dirijorul Horia Andreescu au oferit Fundatiei acest concert extraordinar pro-bono. Maestrul Andreescu a dirijat Orchestra Romana de Tineret – orchestra infiintata de violoncelistul Marin Cazacu si formata din tineri profesionisti de exceptie.

Banii din donatii, sponsorizari si vanzarea de bilete vor fi directionati catre fondul de burse de studiu in cadrul programului "Tinere Talente". Acest program este initiat de Fundatia Principesa Margareta in sprijinul tinerilor artisti care nu a posibilitatitile financiare pentru a-si manifesta talentul si a-si dezvolta potentialul. Selectia bursierilor pentru anul 2011 va avea loc la inceputul anului.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei este una din organizatiile neguvernamentale de elita care contribuie la dezvoltarea societatii civile din Romania. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, Fundatia a dezvoltat numeroase proiecte durabile in domeniul educatiei, dezvoltarii comunitatii, societatii civile, sanatatii si culturii, proiecte ce si-au adus contributia la reinnoirea spirituala si sociala a Romaniei.

Trasatura principala a proiectelor Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei este data de caracterul lor intergenerational: copiii, tinerii si batranii sunt incurajati sa participe impreuna la activitati educative, recreative, sportive, intr-un cadru comunitar.

sursa foto: fpmr.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete in spectacolul caritabil "Comedie impotriva malariei"

Spectacol caritabil organizat in beneficiul unei fundatii ce lupta impotriva cancerului la san

Robbie Williams si Gary Barlow vor canta impreuna in cadrul unui concert caritabil

Macy Gray concerteaza pentru combaterea autismului

Licitatie caritabila pentru donatii catre un spital de copii

Jude Law va fi gazda concertului Peace One Day in Paris

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro